کد خبر:513
پ
۱۳۹۱۰۷۰۲۰۰۰۰۶۶_PhotoA
فرمانده‌ای که کفش نمی‌خرید

فرمانده‌ای که کفش نمی‌خرید

فرمانده‌ای که کفش نمی‌خرید نویسنده : غلامعلی نسائی پایگاه خبری هوران: یک روز حمید گفت: مادر مقداری پول بده کفش بخرم. کفش های من خیلی پاره است، توی مدرسه بچه ها یک جوری نگاهم می کنند. من خجالت می کشم. حماسه و مقاومت هوران، اینکه همه شهدا از ابتدای تولد و حضورشان در این دنیا […]

فرمانده‌ای که کفش نمی‌خرید

نویسنده : غلامعلی نسائی

پایگاه خبری هوران: یک روز حمید گفت: مادر مقداری پول بده کفش بخرم. کفش های من خیلی پاره است، توی مدرسه بچه ها یک جوری نگاهم می کنند. من خجالت می کشم.

حماسه و مقاومت هوران، اینکه همه شهدا از ابتدای تولد و حضورشان در این دنیا افرادی وارسته و یا از هر گونه گناه دور باشند غیر ممکن است. زیرا این صفت همواره اختصاص به معصومین دارد. اما با اطمینان می‌توان گفت که آنها از جمله افرادی بودند که برای ساختن نفس خود تلاش‌های بسیار انجام دادند که نمونه آن در زیر آمده است:

*سردار شهید حمید کارگر، فرزند: رضا و لیلا به سال«۱۳۳۹» در محمود آباد مازندران متولد شد. بابای حمید کارگر شرکت نفت بود و خیلی وضع مالی مناسبی هم نداشتند.

حمید شش ساله که شد، پدر زندگی را به تهران برد. دوران ابتدایی را، در دبستان، رضا پهلوی معدوم،«حافظ کنونی» پشت سر گذاشت.

حمید تابستان‌ها، در یک خیاطی شاگردی می کرد تا کمک خرج، پدر باشد. پدری که خود، کارگر بود.

حمید در حین کار در خیاطی، به کلاس آموزش قرآن هم می رفت. بیشتر توجه اش، به بچه های بود که وضع مالی مناسبی نداشتند.

مادر حمید می گوید: یک روز متوجه شدم، حمید وقتی ناهار می خورد، در حین غذا خوردن، یک لقمه از غذایش را داخل دهانش می گذارد، یک لقمه را  هم می گذارد، توی کیف مدرسه اش.

یک روز، مدیر مدرسه من را خواست!

گفت: مادر حمید! چرا پسرتان نهارش را به مدرسه می آورد؟

چند بار کیف حمید را وارسی کردیم، غذای لقمه لقمه، داخل کاغذی، بسته بندی دیدیم. مگر پسرتان در خانه غدا نمی خورد؟ شما در خانه مشکلی دارید که حمید، غذایش را توی مدرسه می خورد.

حمید را همان لحظه صدا زد و آمد. تا من را دید، به گریه افتاد.

گفتم: پسرم، چرا این کار را می کنی؟ مدیر از دست تو، خیلی ناراحت است. چرا این کار را می کنی پسرم؟

این را که گفتم، حمید به گریه افتاد، دست من را گرفت و کشید، از جلوی مدیر کمی آن طرف‌تر برد و گفت: نه مادر، من این غذا را برای دوستم که در منزل غذا نمی خورد، می آورم. آخر دوستم، خیلی فقیر هستند. من نمی خواستم شما بدانید، نمی خواهم که آقای مدیر بفهمد. رفیقم خجالت می‌کشد.

مادر، آبروی دوستم می‌رود.

این ماجرا همچنان ادامه داشت.

یک روز حمید گفت: مادر مقداری پول بده کفش بخرم. کفش های من خیلی پاره است، توی مدرسه بچه ها یک جوری نگاهم می کنند. من خجالت می کشم.

پدر حمید گفت: حمید جان باشه، پس بیا با هم برویم تا برایت یک کفش خوبی بخرم.

حمید گفت: نه، شما بهم پول بدهید، با دوستم قرار گذاشتم که با هم برویم کفش بخریم. آخر او هم از باباش پول گرفته، تا با هم برویم کفش بخریم. خاطرت جمع باشد بابا، کفش محکم و خوبی خواهیم خرید.

پدر حمید گفت: باشد، حالا که قرار گذاشتی، با دوست خودت بروی و کفش بخری، خب برو.

پدر پول را داد و حمید با خوشحالی رفت.

آن شب حمید دیر به منزل آمد. توی خواب و بیداری بودم، که داشت، پایش را که شسته بود، خشک می کرد.

صبح بیاد کفش حمید افتادم، رفتم دیدم همان کفش قبلی اش را داخل روزنامه گذاشته، دیگر حرفی نزدم. به روی حمید نیاوردم، چند روزی گذشت، دوباره حمید آمد نزد من و گفت: مادرجان، شرمنده مقداری پول می خوام.

گفتم می خواهی کفش بخری؟ خندید. آقا رضا بابای حمید، دست کرد توی جیب اش، مقداری پول به من داد، دادم به حمید، رفت. شب دوباره دیر به خانه آمد، پایش را شست و خوابید.

صبح رفتم، دیدم همان کفش است. توی همان روزنامه، کفش کهنه خودش، لای روزنامه پیچیده بود که ما متوجه نشویم که کفش نخریده، یواشکی وقتی داشت بیرون می‌رفت، کفش کهنه را که از لای روزنامه بیرون آورد، گفتم: حمید جان مادر، پول‌ها را چه کار کردی؟

گفت: پول را دادم به همان دوستم که وضع مالی شان اصلا خوب نیست، پدرش فلج هست.

پدر حمید که حرف های ما را شنید، آمد و گفت: بیا با هم برویم ببینیم، شاید کاری از من بر بیاد.

حمید گفت: نه، شاید خجالت بکشند.

***

شهید حمید کارگر «فرمانده گردان حمزه سیدالشهداء» از لشکر ویژه خط شکن ۲۵ کربلا، در حین آزاد سازی مهران، در عملیات کربلای یک، به کربلا رسید.

پیکر معطر حمید، پس از تشیع، با همان لباس بسیجی و خونین، بی غسل و کفن، در«گلزار سیاه کلایا موحیدن» شهرستان قائمشهر به خاک سپرده شد. و زیارتگاه عاشقان شد.

منبع
تولید محتوا؛ پایگاه خبری هوران
پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید