کد خبر:22476
پ
۱۴۰۴-۳۱۴۳
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار وزیر کشور و استانداران:

امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار وزیر کشور و استانداران: امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه استانداران مدیر همه جانبه استان هستند، فضای عمومی کشور را برای خدمت مناسب و فرصت‌ها را زیاد دانستند. به گزارش پایگاه خبری هوران – رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر […]

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار وزیر کشور و استانداران:

امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه استانداران مدیر همه جانبه استان هستند، فضای عمومی کشور را برای خدمت مناسب و فرصت‌ها را زیاد دانستند.

به گزارش پایگاه خبری هوران – رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار وزیر کشور و استانداران، با تأکید بر اینکه استانداران مدیر همه جانبه استان هستند، فضای عمومی کشور را برای خدمت مناسب و فرصت ها را زیاد دانستند و ضمن بیان برخی توصیه‌ها، گفتند: یکی از موضوعات مهم موضوع مردم است که باید به میان مردم رفت و در اجتماعات آنها حاضر شد و سخنان آنها را حتی اگر تند باشد با حوصله شنید و به آنها توضیح لازم داده شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، استاندار را مسئول همه امور استان همچون تولید، محیط زیست، خدمات شهری، بازارچه‌های مرزی و دیپلماسی استانی خواندند و گفتند: البته با وجود تأکید بر این اصل در دولت‌های مختلف، رؤسای جمهور به علت مخالفت برخی وزرا نتوانستند آن را به طور کامل حاکم کنند اما باید به استانداران اختیار داده شود تا آنها بتوانند در خصوص مسائل، تصمیم‌گیری و اقدام کنند.

ایشان با اشاره به سرشار بودن کشور از فرصتها و عاری بودن فضای عمومی از چالش‌هایی همچون جنگ، بیماری فراگیری مانند کرونا، مشکلات حادّ امنیتی و اختلافات جناحی و سیاسی پر رنگ خاطرنشان کردند: علاوه بر این، کشور از ظرفیت عظیم نیروی انسانی جوان، تحصیل‌کرده و کارآمد برخوردار است که هر دستگاهی این ظرفیت را شناسایی و از آن استفاده کرد، پیشرفت‌های ملموسی رقم خورده است.

رهبر انقلاب از عضویت ایران در مجامع مهم منطقه‌ای و جهانی همچون شانگهای و بریکس و سکانداری وزرات کشور به دست وزیری که شناخت خوبی از مناطق مختلف کشور دارد، به‌عنوان فرصتهایی دیگر یاد کردند و با توصیه به انتخاب مدیرانی برخوردار از روحیه خدمت و سلامت نفس برای پیشبرد امور، گفتند: اگر مدیرانی با این روحیات برای استان انتخاب کنید هیچ فرصتی برای کار و پیشرفت از دست نخواهد رفت.

ایشان با تأکید بر پرهیز استانداران از فعالیت‌های حاوی تعارض منافع همچون تجارت شخصی در دوره کوتاه خدمت، مراقبت از سلامت کشور و مبارزه با فساد را ضروری دانستند و افزودند: برخی سعی کردند ثابت کنند که فساد در جمهوری اسلامی به قول خودشان سیستمی است در حالی که چنین چیزی دروغ است و دستگاه سالم است اما رگه‌های قوی یا ضعیف فساد در برخی بخش‌ها وجود دارد که باید با آن موارد قاطعانه مبارزه کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مبارزه با فساد را از وظایف قطعی مدیران ارشد دانستند و با تأکید بر اینکه شرط لازم و اول مبارزه با فساد، دور بودن مسئولان و خانواده‌هایشان از عوامل فسادزا است، افزودند: ضرر و زیان دچار شدن یک مسئول به فساد به علت جایگاه حساسی که در آن قرار دارد مضاعف و عذاب آن نیز در پیشگاه الهی دوچندان است البته همچنانکه در پیام مفصل و مهم چندین سال قبل تأکید کردم فساد همچون اژدهایی هفت‌سر است که به آسانی از بین نمی‌رود و مبارزه با آن را باید ادامه داد.

ایشان در توصیه‌ای دیگر، مسئولان و استانداران را به حضور در میان مردم و گرم گرفتن با آنها و شنیدن با حوصله سخنان حتی تند مردم سفارش کردند و افزودند: این کار باعث جلب محبت مردم به شما و کمک آنها در مواقع حساس خواهد شد.
رهبر انقلاب همچنین استانداران را به تشرّع، اجتناب از محرمات الهی و اقبال به آیین‌های دینی، اهتمام به تحقق شعار سال و مبارزه جدی و هماهنگ با قاچاق کالا توصیه کردند.

در ابتدای این دیدار، آقای «اسکندر مؤمنی» وزیر کشور ضمن بیان گزارشی از برنامه‌های در دست اقدام گفت: سرمایه‌گذاری برای تولید، محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی، مردم‌داری و مهرورزی به مردم و ارتباط با طبقات مختلف، جوان‌گرایی، دیپلماسی اقتصادی و ارتباط با همسایگان، ساماندهی اتباع بیگانه و تأمین امنیت پایدار از جمله برنامه‌ها و اولویت‌های وزارت کشور است.

کلیدواژه : اختیار تصمیم‌گیری، فرصت‌های کشور، پایگاه خبری هوران، نیروی انسانی جوان، تحصیل‌کرده، کارآمد، پایگاه خبری هوران، هورانتجارت شخصی، مبارزه با فساد، دستگاه سالم، مسئولان، خانواده‌ها، پایگاه خبری هوران، محبت مردم، تشرّع، پایگاه خبری هوران، هورانرهبر انقلاب اسلامی، وزیر کشور، پایگاه خبری هوران، استانداران، خدمت به مردم، فضای مناسب، فرصت‌ها، پایگاه خبری هوران، هورانمجامع منطقه‌ای، شانگهای، بریکس، روحیه خدمت، پایگاه خبری هوران، سلامت نفس، پیشبرد امور، تعارض منافع، پایگاه خبری هوران، هورانمحرمات الهی، آیین‌های دینی، شعار سال، قاچاق کالا، محرومیت‌زدایی، پایگاه خبری هوران، اشتغال‌زایی، پایگاه خبری هوران، هورانمدیر همه‌جانبه، تولید، محیط زیست، پایگاه خبری هوران، خدمات شهری، بازارچه‌های مرزی، دیپلماسی استانی، پایگاه خبری هوران، هورانمردم‌داری، مهرورزی، جوان‌گرایی، دیپلماسی اقتصادی، امنیت پایدار، پایگاه خبری هوران، هوران، رهبر انقلاب، استانداران، ایران، محبت مردمی، استان، هوران
پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید