کد خبر:21731
پ
جولانی—اسرائیل
رفاقت اسرائیل و تحریر الشام

اسرائیل و تحریر الشام: آنها چه منافع مشترکی دارند و لبنان چگونه با آنها مقابله خواهد کرد؟

اسرائیل و تحریر الشام: آنها چه منافع مشترکی دارند و لبنان چگونه با آنها مقابله خواهد کرد؟ وخامت وضعیت اخیر در مرزهای شمال شرقی لبنان چندان دور از وخامت قتل عام های اخیر در سواحل سوریه نبود، عاملان آن همان گروه مسلح با جناح های افراطی با منافع، سوابق و ارتباطات مختلف و با همان […]

اسرائیل و تحریر الشام: آنها چه منافع مشترکی دارند و لبنان چگونه با آنها مقابله خواهد کرد؟

وخامت وضعیت اخیر در مرزهای شمال شرقی لبنان چندان دور از وخامت قتل عام های اخیر در سواحل سوریه نبود، عاملان آن همان گروه مسلح با جناح های افراطی با منافع، سوابق و ارتباطات مختلف و با همان روحیه انتقام جویانه بود که عناصر خود را بدون توجه به کشتارهای خونین و خونسرد به انجام رساند. برای هرگونه محدودیت داخلی یا خارجی، انسانی یا قانونی.

پایگاه خبری هوران – تفاوت این دو صحنه در لبنان بود، جایی که ارتش لبنان، قبایل و محیط مقاومت، هرکدام از موضع ملی لبنانی خود، به عنوان سدی تسخیرناپذیر در برابر یک نقشه مخرب که یکی از عناصر اجرایی آن جبهه تحریر الشام است و برنامه ریز و حامی اصلی آن، «اسرائیل» است، «با وجود این طرح، منافع مشترک بین دو حزب، باقی می ماند.» اجرای و پیگیری، طرحی است که بخشی از یک استراتژی منطقه ای و بین المللی است که سنگ بنای آن و ذینفع اولیه آن نهاد اشغالگر است.

اهداف و منافع مشترک بین رژیم اشغالگر و جبهه آزادیبخش شام چیست؟ لبنان با مولفه های مختلف ملی خود چگونه می تواند با این نقشه شوم مقابله کند؟

از نظر اهداف و علایق مشترک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اولاً: تشدید وضعیت بین لبنان و سوریه و تلاش برای ایجاد حالت خصومت بین دو کشور که در طول تاریخ هرگز وجود نداشته است البته، فشارهای عظیمی که لبنان در معرض آن قرار دارد و خواهد داشت تا نقش سازنده ای در کاهش وضعیت خصومت با «اسرائیل» داشته باشد، دامنه وسیعی از فشارها و وسوسه ها وجود دارد که امروز واشنگتن با موفقیت از آن حمایت می کند، حداقل از نظر مبادله مخرب بین این موضوع و بازسازی، که تقریباً در دستان آمریکاست.

دوم: تایید نهایی جدایی یا قطع ارتباط جغرافیایی و میدانی لبنان و سوریه که از دیرباز پشتوانه حمایت مؤثر، قوی و اساسی از حزب الله بوده است.

امروز، با گسترش حضور امنیتی و نظامی جبهه آزادسازی شام در سوریه، در امتداد مرز با لبنان، دشمن «اسرائیلی» احساس اطمینان می کند که این خط تا حد زیادی، اگر نگوییم به طور کامل، قطع خواهد شد.

سوم: تکمیل محاصره مقاومت از طریق همکاری و همبستگی بین رژیم اشغالگر و جبهه آزادیبخش شام، از طریق چندین مانور برنامه ریزی شده، در هدف قرار دادن طیف وسیعی از لبنان، جنوب و شرق توسط «اسرائیل» و تنش در مرز با سوریه با هدف گیج کردن ارتش لبنان و پراکنده کردن آن از مرزها از آن در جنوب برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱، که به اشغال مانور وسیع تری می دهد و به آن کمک می کند تا اشغال مناطق مرزی لبنان را تحکیم کند و مدت این اشغال را طولانی تر کند.

در مورد موضع لبنان و اقدامات لازم برای مقابله با این طرح، در ابتدا می توان گفت که ارتش لبنان موفق شده است شوک درگیری های اولیه را جذب کند و امروز در حال تسلط مجدد بر مناطق لبنانی روستای استراتژیک حوش السید علی است که برای کنترل بخش بزرگی از این مرز و بوم بر اساس استقرار و تقویت نیروهایش در اطراف آن ضروری است. گفتنی است که برای گسترش کنترل خود بر مرزها و تحمیل امنیت و امنیت، یک نقطه پشتیبانی امنیتی – میدانی و جغرافیایی – مهم به دست آورده است.

از سوی دیگر، دولت لبنان باید تعامل دیپلماتیک خود را فراتر از مقامات فعلی سوریه گسترش دهد، تا با قدرت‌های منطقه‌ای که در جبهه تحریر الشام تأثیرگذار هستند، یعنی قطر و ترکیه، تعامل کند. .

نقش اساسی قبایل لبنان، جامعه مقاومت، مقاومت و همه شهروندان لبنانی باید در حمایت از ارتش لبنان و تسهیل مأموریت آن برای کنترل کامل مرزها، از جمله گذرگاه ها و پست ها، برای تامین امنیت و ثبات و از بین بردن همه بهانه هایی که اسرائیل، جبهه آزادی شام و دیگران در بهره برداری از نقشه های مخرب خود مهارت دارند، باقی بماند.

پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید