تعقیب قانونی فرماندهان جلاد صهیونیست نبردی است که ادامه دارد
«نتانیاهو – گالانت – هالیوی»
نویسنده: غلامعلی نسائی
شلیک گلوله و موشک در غزه متوقف شد. کشتار گسترده ارتش اسرائیل «رژیم جنایتکار صهیونیست» در نوار غزه، محاصره مردم بیگناه و بیدفاع فلسطینی، محاصره همه جانبه بدون تفکیک بین نظامین و غیرنظامیان، مردم عادی کوچه و خیابان، پیر و جوان، کودک و نوزادان، در بیمارستان و دبستان و هرگجا که جنایتکاران جنگی صهیونیست دست خونالودهشان رسید، بمبهای ارسالی از دولت آمریکا به طور وحشیانه و ناجوانمردانه بر سر مردم غزه آتش ریختند.
کودکان و نوزدان، مادران باردار و پیرمردان و پیرزنان، جوان و نوجوان، همگی توسط ماشین کشتار صهیونیستی قربانیان جنگ شدند.
محور مقاومت هوران – اوج جنایات، جنایات تجاوزکارانه رژیم اشغالگر صهیونیست، جنایات علیه بشریت، جنایات جنگی هستند که اشکال حقوقی متعددی به خود میگیرند، جنایات مذموم را در بر میگیرند و نفاق دو روئی بسیاری از کشورهای حامی «جنایات صهیونیست» در جهان را که مدعی حمایت از حقوق بشر هستند، بخوبی آشکار میکند تا زمانی که مشخص شود که آنها تنها هستند. حفظ منافع آنها، حتی به قیمت نسل کشی و نابود کردن مردم در صورت لزوم، منافع آنها این است.
سوالی که در اینجا از جهانیان مطرح میشود: آیا رژیم جعلی اسرائیل با رهبران سیاسی، نظامی و امنیتیاش بدون پاسخگویی یا پیگرد قانونی باقی خواهد ماند.؟
آیا ترک تلاش برای بازخواست جنایات آنها جایز است؟
نخیر| نتانیاهو سرکرده جلادان صهیونیست در کنار فرماندهان خبیث ارتش و سربازن کودک کش باید در عرصه بینالمل به عنوان «قاتلان قرن» در محاکم قضایی محاکمه و همچنون صدام معدوم به دار مجازات آویخته شوند.
آیا ادامه مبارزات حقوقی، قضایی و رسانهای برای کشف جنایات، بازخواست عاملان آن و افشای حقایق «نسلکشی» در معرض افکار عمومی جهان ضروری نیست.؟
آری؛ قوهقضائیه بینالمللی و عرصه تقابل با جنایتکاران، نبرد قضایی و حقوقی یکی از مهمترین عرصههایی است که از طریق آن میتوان بر افکار عمومی بینالمللی تأثیر گذاشت، حقیقت رژیم کودک کش جعلی اسرائیل و رهبران جنایتکار آن را افشا کرد و طرفهایی را که از آن حمایت میکنند و از آن حمایت مالی میکنند،به ویژه در دورههای متوالی افشا کرد. دولتهای آمریکا و کشورهای همدست غربی. بنابراین تکیه بر صداهایی که امکان انتقام از سران صهیونیست را کم میکند اصلا جایز نیست، بلکه باید بر این نبرد پافشاری کنیم و در هیچ جبههای به دشمن آرامش ندهیم، در کنار محاکم قضائی در جنگ روایتها با روایت از میدان جنگ، نسل کشی رژیم صهیونیست را هر لحظه باید در دنیای امروز با تمام قوا نشر بدهیم برای ثبت در تاریخ و دانش و دانستن نسلهای آینده برای همه قرنها و برای هزاران سال دیگر باید در تاریخ جنایت رژیم منحوس صهیونیست در ذهن و قلب تاریخ جاری باشد.
دکتر حسن جونی کارشناس حقوق بین الملل: «قوه قضاییه بینالمللی با قوه قضاییه ملی متفاوت است، زیرا با دولتها و توازن قدرت جهانی مرتبط است». علیرغم تلاشهای امپریالیستی برای تحمیل مجدد مفهوم ملتهای متمدن برای حذف افراد آسیبپذیر، حاکمیت ملی به ابزاری برای محافظت از ضعیفان در برابر کنترل قویها تبدیل شده است. دیوان بینالمللی دادگستری فقط در مورد اختلافات بین دولتها تخصص دارد که از توسل افراد یا نهادهای غیردولتی در مواردی مانند جنایات اسرائیل علیه فلسطینیها جلوگیری میکند. با این حال، او به اهمیت تصمیمات احتیاطی صادر شده توسط آن اشاره کرد، زیرا آنها محافظت فوری در برابر جرایم بزرگ را فراهم میکنند. او نمونه ای از این را با قطعنامه اخیر در مورد غزه بیان کرد که ساکنان نوار را یک گروه انسانی خاص میدانست که طبقه بندی جنایات علیه آنها را به عنوان جنایات نسل کشی تقویت میکند.
در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴، دادگاه کیفری بینالمللی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دشمن و یوآو گالانت، وزیر دفاع او را به اتهام جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی صادر کرد که دادگاه کیفری بینالمللی ابزاری برای محاکمه افراد مسئول جنایات بینالمللی فراهم میکند. اما وی تاکید کرد که اجرای تصمیمات آن به دلیل نبود مکانیسم موثر برای اجرای انطباق با مشکلاتی مواجه است که بسیاری از تصمیمات آن را غیرقابل اجرا می کند.
قوه قضائیه بینالمللی به تنهایی برای پاسخگویی به رژیم صهیونیستی کافی نیست، بر ضرورت ادغام تلاشهای حقوقی با جنبشهای سیاسی، دیپلماتیک و رسانهای از طریق:
– منزوی کردن رژیم جلاد و قاتل مردم فلسطین در سطح بینالمللی از طریق نهادهایی مانند سازمان ملل متحد، جنبش غیرمتعهدها و سازمان همکاری اسلامی.
– فشار بر کشورهای عادی کننده برای قطع روابط با رژیم صهیونیست.
– مستندسازی جرایم در رسانهها و افشای مسئولین رژیم صهیونیست در معرض افکار عمومی بینالمللی.
حقوق مردم فلسطین به ویژه حق تعیین سرنوشت از جمله اصول آمره حقوق بینالملل است که نمیتوان آن را زیر پا گذاشت یا از آن چشم پوشی کرد. مبارزات فلسطینی باید ترکیبی از مقاومت مسلحانه، دیپلماسی، حقوقی، سیاسی و رسانهای با تمرکز بر انزوای رژیم صهیونیستی در سطح جهانی و افشای جنایات آنها باشد.
باید تاکید کرد که حقوق ملت فلسطین ثابت است و با گذشت زمان هرگز و هرگز از بیننمیرود و جنایات مستمر دشمن خبیث اسرائیلی مستلزم پیگرد قانونی، قضایی، دیپلماتیک و رسانهای است، چه جنایاتی که اخیراً در غزه رخ داده است. و لبنان یا آنهایی که دشمن چندین دهه پیش تا امروز انجام داده است.
آتشارتش اسرائیلارتش جنایتکار اسرائیلاسرائیلبمباران بیمارستانبینالمللیپایگاه خبری هورانحقوق بین المللحقوقیدادگاه کیفری بین المللیدشمندشمن اسرائیلیدکتر جونیدولت آمریکادیوان بین المللی دادگستریرژیم جعلی اسرائیلرژیم جنایتکار صهیونیستسیل الاقصیغزهغلامعلی نسائیفلسطینقوهقضائیهگالانتگلولهلبنانمتوقفمردم فلسطینمقاومتنتانیاهونتانیاهو - گالانت - هالیوینسلکشیهالیویهوران