کد خبر:21116
پ
جهنم
آمریکا گرفتار در جهنم خشم طبیعت

آمریکا گرفتار در جهنم خشم طبیعت/ آتش‌سوزی‌های آخرالزمانی ایالات متحده ادامه دارد

آمریکا گرفتار در جهنم خشم طبیعت/ آتش‌سوزی‌های آخرالزمانی ایالات متحده ادامه دارد منظره های آتش سوزی در همه جا وجود داشت، به طوری که بسیاری از مناطق تقریباً بدون وقفه در حال سوختن هستند. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، دیروز در جلسه‌ای در کاخ سفید گفت که این صحنه «شبیه میدان جنگ و عملیات بمباران» است. […]

آمریکا گرفتار در جهنم خشم طبیعت/ آتش‌سوزی‌های آخرالزمانی ایالات متحده ادامه دارد

منظره های آتش سوزی در همه جا وجود داشت، به طوری که بسیاری از مناطق تقریباً بدون وقفه در حال سوختن هستند. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، دیروز در جلسه‌ای در کاخ سفید گفت که این صحنه «شبیه میدان جنگ و عملیات بمباران» است.

گروه بین‌الملل هوران – پس از ۴ روز از آتش‌سوزی‌ گشترده و وحشتناک جنگلی که مناطق مختلف لس آنجلس در ایالت کالیفرنیای آمریکا را در بر گرفت، این شهر که در جهان به خاطر صنعت سینما معروف است، روز جمعه ظاهری شبیه به یک منطقه جنگی پیدا کرده است.

آخرالزمانی

در مساحت‌های وسیعی از منطقه بزرگ لس آنجلس، تنها ویرانه‌ها باقی مانده‌اند، جایی که پیشتر خانه‌ها، ساختمان‌ها و سایر سازه‌ها قرار داشتند. صفوف خودروها به طور کامل سوخته‌اند و به رنگ خاکستر درآمده‌اند و پنجره‌هایشان کاملاً ناپدید شده است.

عکس‌های هوایی از برخی محله‌ها، از جمله «پاسفیک پالی‌سیدس» و «آلتادینا»، نشان‌دهنده خانه‌های کاملاً سوخته است. برخی از نجات یافته از اینکه از این ویرانی زنده ماندند ابراز خوشحالی کرده‌اند، اما بسیاری دیگر به خاطر از دست دادن خانه‌هایشان مقابل آینده‌ای پر از عدم اطمینان اشک می ریزند.

بیشتر ساکنان ماسک به صورت داشتند که نشان‌دهنده شدت دود و خطرات ناشی از استنشاق آن بود، در حالی که آتش همچنان در دیگر مناطق شهر شعله‌ور بود.

منظره های آتش سوزی در همه جا وجود داشت، به طوری که بسیاری از مناطق تقریباً بدون وقفه در حال سوختن هستند. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، دیروز در جلسه‌ای در کاخ سفید گفت که این صحنه «شبیه میدان جنگ و عملیات بمباران» است.

علیرغم اینکه شدت باد دیروز کاهش یافته بود، آتش‌سوزی در لس آنجلس ادامه دارد و دود غلیظی آسمان آن را پوشانده است.

مایک واولفورد، کارشناس هواشناسی، گفت: «ما در حال حاضر شاهدیم که شدت باد به شکل اندکی کاسته شده است، اما این امر به خصوص بعدازظهر محسوس خواهد بود.» او اشاره کرد که باد تا عصر امروز به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت. با این حال، شرایط هنوز نگران‌کننده است و خشکی شدید و بادهایی که احتمالاً دوباره شدت می‌گیرد، وجود دارد.

مقامات آمریکایی روز گذشته در برخی مناطق لس آنجلس مقررات منع عبور و مرور را به اجرا درآوردند تا از دارایی های تخلیه شده به دلیل آتش‌سوزی حفاظت کنند.

رابرت لونا، رئیس پلیس لس آنجلس، در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که این منع آمد و شد به مناطق تخلیه شده و تحت تأثیر آتش‌سوزی در «پالی‌سیدس» و «ایتون» اعمال می‌شود و قرار است از ساعت ۶ عصر دیروز تا ۶ صبح امروز به وقت محلی (از ۰۲۰۰ GMT تا ۱۴۰۰ GMT امروز) اجرایی باشد.

لونا گفت: «شما نمی‌توانید به این مناطق آسیب‌دیده وارد شوید. اگر آنجا هستید، ممکن است دستگیر شوید.»

او خاطرنشان کرد که این منع آمد و شد به پلیس اجازه می‌دهد تا در برابر فعالیت دزدان که در بخش‌هایی از شهر تخلیه شده هستند، اقداماتی انجام دهد. او افزود: «ما این کار را برای حفاظت از تأسیسات و خانه‌هایی که ساکنان آنها را ترک کرده‌اند انجام می‌دهیم، زیرا به آنها دستور داده‌ایم که آنها را تخلیه کرده و بروند.»

قبل از این تصمیم، برخی از شهروندان اقدام به گشت‌زنی برای حفاظت از آنچه که از محله‌های خود باقی مانده بود، کرده بودند.

مقامات آمریکایی اعلام کردند که آتش‌سوزی‌های جنگلی، که یکی از بدترین بلایای طبیعی در تاریخ کالیفرنیا به شمار می‌رود، تاکنون جان دست‌کم ۱۱ نفر را از صبح دیروز گرفته و به بیش از ۱۰ هزار ساختمان خسارت کلی یا جزئی وارد کرده است.

برآورد می‌شود که هزینه این آتش‌سوزی‌ها ممکن است بالاترین میزان ثبت‌شده تا کنون باشد. شرکت «آکیو ویذر» خسارت‌ها و زیان‌ها را بین ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار تخمین زده است.

آتش‌سوزی‌ها بر صنعت سینما در هالیوود تأثیر گذاشته است. فیلم‌برداری فیلم‌ها و سریال‌های مختلف متوقف شده و پارک تفریحی «یونیورسال استودیو» در هالیوود بسته شده است.

اعلام نامزدهای جوایز اسکار به ۱۹ ژانویه به جای ۱۷ ژانویه موکول شده و مراسم اعطای جوایز منتقدان که قرار بود فردا برگزار شود، نیز به تأخیر افتاده است.

همچنین برخی رویدادهای ورزشی، به‌ویژه بازی بسکتبال تیم لس آنجلس لیکرز، به تأخیر افتاده است.

طبق گفته کارشناسان هواشناسی بادهایی که اکنون در حال وزیدن هستند به نام «سانتا آنا» شناخته می‌شوند و در پاییز و زمستان در کالیفرنیا معمول هستند. اما این هفته شدت آنها بی‌سابقه بوده و از سال ۲۰۱۱ چنین شدتی را نداشته‌اند، .

این بادها برای آتش‌نشان‌ها یک کابوس به شمار می‌روند، زیرا کالیفرنیا دو سال پربارانی داشته است که منجر به تجدید حیات پوشش گیاهی شده، ولی اکنون با زمستان خشکی که منطقه را در بر گرفته، این پوشش گیاهی خشک شده است.

دانشمندان به طور مرتب به این نکته اشاره می‌کنند که تغییرات اقلیمی، فراوانی پدیده‌های جوی شدید را افزایش می‌دهند.

انتهای پیام/

پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید