کد خبر:17811
پ
شهید-فلسطین

فهرست ۱۲۵ جنایت آشکار رژیم صهیونیستی

فهرست ۱۲۵ جنایت آشکار رژیم صهیونیستی در عملیات حیرام صهیونیستها بعد از مقاومت اهالی روستا ۵۲ مرد با دست بسته داخل یک چاه انداختند و روی آنها آتش گشوده شد. ده نفر از زنان در حالی که گریه می کردند و کمک می خواستند کشته شدند. سه زن مورد تجاوز به عنف قرار گرفتند گروه […]

فهرست ۱۲۵ جنایت آشکار رژیم صهیونیستی

در عملیات حیرام صهیونیستها بعد از مقاومت اهالی روستا ۵۲ مرد با دست بسته داخل یک چاه انداختند و روی آنها آتش گشوده شد. ده نفر از زنان در حالی که گریه می کردند و کمک می خواستند کشته شدند. سه زن مورد تجاوز به عنف قرار گرفتند

گروه بین الملل هوران – در عملیات حیرام صهیونیستها بعد از مقاومت اهالی روستا ۵۲ مرد با دست بسته داخل یک چاه انداختند و روی آنها آتش گشوده شد. ده نفر از زنان در حالی که گریه می کردند و کمک می خواستند کشته شدند. سه زن مورد تجاوز به عنف قرار گرفتند.

 

جنایت رژیم صهیونیستی
ارتش رژیم صهیونیستی از زمان تشکیل خود که قدمت آن به اعلام موجودیت این رژیم با اشغالگری سرزمین‌های فلسطینی بر می‌گردد، جنایت‌های زیادی را علیه ملت فلسطین و دیگر ملت‌های منطقه انجام داده است. مرکز مطالعاتی الاسری در مقاله‌ای مفصل به بررسی این جنایت‌ها و آمار شهدای فلسطینی و عربی پرداخته و از خونریزی‌های این ارتش جنایتکار پرده برداشته است.

۱- کشتار بازار حیفا:

در روز ۶ مارس سال ۱۹۳۸ تروریست‌های گروهک‌های اتسل و لیحی یک بمب را به بازار شهر حیفا انداختند. این اقدام تروریستی بالغ بر ۱۸ شهروند عرب را به شهادت رسانده و ۳۸ تن دیگر را زخمی کرد.

۲- کشتار بازار حیفا

در روز ۶ ژوئن سال ۱۹۳۸ نیز تروریست‌های یگان اتسل صهیونیستی دو خودروی بمب گذاری شده را در بازار حیفا منفجر کردند. آمار شهدای این حادثه تروریستی به ۲۱ تن رسید و ۵۲ نفر دیگر در این انفجار زخمی شدند.

۳- کشتار بازار العربیه در حیفا

در تاریخ ۲۵ ژولای سال ۱۹۳۸ نیز یک خودروی بمب گذاری شده که یگان اتسل آن را آماده کرده بود، در بازار العربیه در حیفا منفجر شد، در این انفجار تروریستی ۳۵ شهروند فلسطین به شهادت رسیده و ۷۰ تن دیگر زخمی شدند.

۴- کشتار بازار حیفا

در ۲۶ ژولای یعنی یک روز بعد از انفجار بازار العربیه نیز یگان‌های اتسل یک بمب دستی را در بازار حیفا منفجر کردند، در این انفجار ۴۷ عرب به شهادت رسیدند.

۵- کشتار حیفا


در انفجار دیگری که روز ۲۷ مارس سال ۱۹۳۹ در شهر حیفا واقع شد، ۲۷ نفر به شهادت رسیده و ۳۹ تن دیگر زخمی شدند.

۶- کشتار در یکی از بازارهای حیفا

در تاریخ ۱۹ سپتامبر جوانان افراط گرای یهودی یک بمب دست ساز را در یکی از بازارهای شهر حیفا منفجر کردند که در این حادثه ۹ نفر به شهات رسیده و ۴ نفر دیگر زخمی شدند.

۷- کشتار در یکی از بازارهای حیفا

در تاریخ ۲۰ ژوئن سال ۱۹۴۷عناصر اتسل و لیحی یک بمب را در صندوق میوه ای در بازار شهر حیفا مخفی کردند، انفجار این بمب به شهادت ۷۸ فلسطینی و زخمی شدن ۲۴ تن دیگر منجر شد.

۸- کشتار شیخ بریک در نزدیکی حیفا

در ۳۰ دسامبر سال ۱۹۴۷ عناصر رژیم صهیونیستی به روستای شیخ بریک حمله کردند که در این حمله ۴۰ نفر از اهالی این روستا را قتل عام کردند.

۹- کشتار بلد الشیخ:

این روستا در دشت حیفا قرار دارد و مسیر حیفا به جنین از داخل آن عبور می‌کند. این روستا یک باند برای فرود هواپیماها دارد که در بخش شمالی آن واقع است. در سال ۱۹۴۵ این روستا دومین منطقه بزرگ در اطراف حیفا بوده است، تعداد ساکنان آن در آن زمان بالغ بر ۴۱۲۰ نفر بوده است. این روستا یک مدرسه ابتدایی داشت. اقتصاد آن نیز بر اساس دامپروری و کشاورزی بود. نیروهای بالماخ در تاریخ ۳۱ دسامبر سال ۱۹۴۷ در آستانه سال نو میلادی با ۱۷۰ فرد مسلح به این روستا حمله کردند. آنها روستا را محاصره کردند و دهها خانه را ویران کردند. این اقدام منجر به شهادت ۶۰ نفر شد که تعدادی از آنان زن و کودک بودند. آنها تقریبا مردم روستاها را تخلیه کردند.در ۲۴ آوریل نیز آنها بار دیگر این روستا را اشغال کردند.

۱۰- کشتار عماره غربی در شهر حیفا

در تاریخ ۱۶ ژانویه سال ۱۹۴۸ تروریست‌های صهیونیست با لباس نظامیان انگلیس به یک انبار در عماره غربی در خیابان صلاح الدین در شهر حیفا وارد شدند. آنها یک بمب ساعتی را در این انبار کار گذاشتند که انفجار آن منجر به تخریب ساختمان و ساختمانهای اطراف شد. نتیجه این اقدام تروریستی ۳۱ شهید شامل زن و مرد و کودک بود و ۶۰ نفر دیگر نیز در این حمله زخمی شدند.

۱۱- کشتار شارع عباس در حیفا

در ۲۸ ژانویه سال ۱۹۴۸ تروریست‌های صهیونیستی به منطقه الهادر در خیابان عباس در شهر حیفا حمله کردند. آنها یک بشکه مملو از مواد انفجاری را در وارد خیابان کردند که با انفجار آن تعدادی از خانه‌های این منطقه تخریب شد در این حمله ۲۰ شهروند شهید و ۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

۱۲- کشتار روستای ام الشوف:

این روستا با ۴۸۰ سکنه در اطراف حیفا قرار دارد. در تاریخ ۳۰ دسامبر سال ۱۹۴۸ یگانی از اتسل در بازرسی از یک کاروان آوارگان یک سلاح کمری پیدا کردند. آنها به همین بهانه هفت نفر از جوانان این کاروان را که به صورت تصادفی انتخاب کرده بودند، اعدام کردند.

۱۳- کشتار قطار حیفا

در ۳۱ مارس سال ۱۹۴۸ تیم تروریستی شتیرن از سوی صهیونیست‌ها قطار سریع السیر قاهره به حیفا را بمب گذاری کردند که در اثر آن ۴۰ نفر شهید و ۶۰ تن دیگر زخمی شدند.

۱۴- کشتار شهر حیفا

در تاریخ ۲۲ آوریل سال ۱۹۴۸ نیروهای مهاجم صهیونیستی بعد از نیمه شب به شهر حیفا حمله کردند؛ آنها خانه ها را اشغال و ساختمان‌ها را تصرف کردند. این عناصر ۵۰ عرب را شهید و ۲۰۰ نفر دیگر را زخمی کردند. وقتی که عرب‌های منطقه به دنبال فرار از آنجا بودند تا به شهر عکا بروند، صهیونیست‌ها به آن ها حمله کردند و ۱۰۰ نفر دیگر را شهید کرده و ۲۰۰ تن را نیز زخمی کردند.

۱۵- کشتار یازور

تجاوزهای متعدد صهیونیست ها به روستای یازور واقع در ۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر یافا باعث شد تا مردم این منطقه به دنبال انتقام از صهیونیست‌ها باشند، در همین راستا یک خودروی نظامی صهیونیست ها با یک بمب در نزدیکی یازور هدف قرار گرفت و هفت نفر در آن کشته شدند. افسر عملیات هاگاناه یعنی ییگال یادین به ییگال آلون فرمانده بالماخ دستور داد تا در اسرع وقت به روستا حمله کرده و آنجا را به خاک و خون بکشد. بالماخ سی روز بعد از انفجار این بمب کار خود را آغاز کرد. اسحاق رابین فرماندهی این حمله را بر عهده داشت. نیروهای مهاجم ساختمان‌های زیادی را در این روستا منهدم کردند و ۱۵ نفر از ساکنان آن را کشتند. این عملیات بعد از اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی صورت گرفت و جزئیات آن تا مدت‌ها اعلا نشد تا اینکه در سال ۱۹۸۱ رسوا شد.

۱۶- کشتار العباسیه در شرق شهر یافا

در ۱۳ دسامبر سال ۱۹۴۷ یگان آرکون به روستای العباسیه واقع در شرق شهر یافا حمله کرد، در این حمله یگان صهیونیست ها به اهالی این منطقه شلیک کردند که ۹ عرب در این حمله کشته و ۷ نفر دیگر زخمی شدند.

۱۷- کشتار السرایا العربیه در یافا

در ۸ ژانویه سال ۱۹۴۸ یگان‌های صهیونیست یک خودروی بمب گذاری شده را در نزدیکی ساختمان السرایا العربیه در مرکز شهر یافا منفجر کردند، این انفجار به شهادت ۷۰ فلسطینی منجر شد و دهها نفر در این حمله زخمی شدند. ساختمان السرایا العربیه یک ساختمان بزرگ بود که در مقابل ساعت مشهور یافا قرار داشت.

۱۸- کشتار دوم السرایا العربیه در یافا

در این حمله عناصر یگان آرگون با یک خودروی مملو از مواد منفجره به سمت این ساختمان حرکت کردند. در اثر انفجار ناشی از برخورد خودرو با ساختمان، این ساحتمان تخریب شد و ۳۰ نفر در این حمله شهید شدند.

۱۹- کشتار بازار میوه و تره بار در قدس

منطقه قدیمی قدس در ورودی نابلس قرار دارد، در این منطقه بازاری قرار دارد که مملو از شهروندان است. در ۳۱ دسامبر سال ۱۹۳۷ گروهک تروریستی اتسل یک بمب را در این میدان منفجر کرد که به شهادت دهها فلسطینی و زخمی شدن تعداد زیادی از آنها منجر شد.

۲۰- کشتار مسجد قدس

در ۱۵ ژولای یکی از عناصر اتسل بمبی را به سمت یکی از مساجد قدس پرتاب کرد که در اثر انفجار آن ۱۰ نفر از نمازگزاران شهید و سه نفر دیگر زخمی شدند.


۲۱- کشتار بازار العربی قدس

در تاریخ ۲۶ آگوست سال ۱۹۳۸ یک خودروی بمب گذاری شده در بازار قدس منفجر شد که در این انفجار ۳۴ نفر شهید و ۳۵ نفر دیگر زخمی شدند.

۲۲- کشتار باب العمود در قدس

در ۲۹ دسامبر سال ۱۹۴۷ ضمن انفجار یک بشکه از مواد منفجره که یگان آرگون آن را آماده کرده بود، ۱۴ نفر شهید و ۲۷ نفر دیگر زخمی شدند. یک روز بعد همین گردان به همین ترتیب ۱۱ شهروند عرب را به شهادت رساند، دو انگلیسی نیز در این حمله زخمی شدند.

۲۳- کشتار هتل سمیرامیس در قدس

در تاریخ ۵ ژانویه سال ۱۹۴۸ گروهک تروریستی آرگون هتل سمیرامیس را در حی القطمون منفجر کردند. در این انفجار ۱۹ شهروند فلسطینی شهید شده و ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.

۲۴- کشتار ورودی یافا در قدس

۷ ژولای سال ۱۹۴۸ یگان آرگون بک بمب دست ساز را در ورودی یافا در شهر قدس منفجر کرد که در این حمله تروریستی ۱۸ فلسطینی شهید و ۴۱ نفر دیگر زخمی شدند.

۲۵- کشتار ساختمان السلام در قدس

در ۲۰ فوریه ۱۹۴۸ یگان شتیرن یک خودروی ارتش اشغالی انگلیس را سرقت کردند. آنها این خودرو را با مواد منفجره پر کردند و آن را در مقابل ساختمان السلام در شهر قدس قرار دادند. در اثر انفجار این خودرو ۱۴ عرب شهید شدند و ۲۶ نفر دیگر زخمی شدند.

۲۶- کشتار الخصاص

در ۱۸ دسامبر سال ۱۹۴۷ یگان بالماخ یک حمله مسلحانه را به روستای الخصاص واقع در بخش شمالی شهر الحوله انجام دادند. در این حمله ۱۰ نفر کشته شدند که همگی زن و کودک بودند.

۲۷- کشتار الطیره

در تاریخ ۱۰ فوریه سال ۱۹۴۸ یک گروه تروریستی صهیونیست‌ها تعدادی از شهروندان عرب را که در حال بازگشت از منطقه طیره به صعب در نزدیکی طولکرم بودند، بازداشت کردند و به سمت آنها آتش گشودند. در این حمله ۷ نفر کشته شده و ۵ تن دیگر زخمی شدند.

۲۸- کشتار روستای سعسع

این روستا در نزدیکی حیفا روی تپه‌ای مدور قرار دارد. در سال ۱۹۴۵ بالغ بر ۱۳۰ نفر سکنه داشت. در تاریخ ۱۴ فوریه سال ۱۹۴۸ یگان بالماخ به این روستا حمله کرد و دهها منزل را بر روی ساکنان آن خراب کرد. در حالی که اهالی روستا همگی با داشتن پرچم های سفید تسلیم شده بودند، اما صهیونیست ها ۶۰ نفر از اهالی روستا را قتل عام کردند. بیشتر این تعداد زن و کودک بودند.

۲۹- کشتار روستای الحسینیه

این روستا در بخش جنوبی سهل الحوله قرار دارد. این روستا از سنگ ساخته شده و آب‌های زیرزمینی خوبی دارد. یگان بالماخ ۵۰ نیروی مسلح خود را در حمله‌ای وحشیانه به این روستا فرستاد. آن‌ها در اولین حمله ۱۲ خانه را ویران کردند و ۱۵ فلسطین را شهید و دهها تن دیگر را زخمی کردند. مدتی بعد نیروهای انگلیس وارد عمل شدند و کشتار توقف شد. اما چند روز بعد در روزهای ۱۶ و ۱۷ مارس در حمله دوم ۳۰ تن دیگر به شهادت رسیدند. برخی منابع اسرائیل تعداد شهدای این کشتار را بالغ بر ۶۰ نفر دانسته‌اند.

۳۰- کشتار بازار شهر الرمله

یگان‌های صهیونیستی در ۳۰ مارس سال ۱۹۴۸ به بازار شهر الرمله حمله کردند. در این حمله۲۵ فلسطینی به شهادت رسیدند.

۳۱- کشتار قطار حیفا- یافا

۳۱ مارس سال ۱۹۴۸ بود که گروهی از هاگاناه اقدام به حمله به قطار حیفا به یافا کردند، در این حمله ۴۰ نفر شهید شدند.

۳۲- کشتار منطقه ابوکبیر در یافا

در تاریخ ۳۱ مارس سال ۱۹۴۸ گروهی از هاگاناه به منطقه ابوکبیر در شهر یافا حمله کردند. در این حمله خانه‌های زیادی ویران شد و تعداد زیادی از ساکنان در حال فرار آن کشته شدند.

۳۳- کشتار دیر یاسین

برخی از مورخان اسرائیلی سعی کردند کشتارهای صهیونیست‌ها بر ضد شهروندان فلسطینی را کم اهمیت نشان دهند. اما آن‌ها نیز به کشتار دیر یاسین اعتراف کرده‌اند. این روستای فلسطینی در ۶ کیلومتری غرب شهر قدس قرار دارد و تعداد ساکنان آن در سال ۱۹۴۸ بالغ بر ۷۵۰ نفر بوده است که در ۱۴۴ منزل زندگی می‌کردند. در روز جمعه نهم آوریل سال ۱۹۴۸ یگان‌های آرگون و شتیرن به این روستا حمله کردند و آن را تخریب کردند. آن‌ها هر کسی که در این روستا بود را کشتند و آن را اشغال کردند. آنها جنازه‌های شهدای این کشتار را نیز مثله کردند و آن‌ها را در چاه روستا انداختند. تعداد شهدای این جنایت بالغ بر ۲۴۵ نفر بود.

۳۴- کشتار روستای قالونیا

روستای قالونیا در مسیر قدس به یافا قرار دارد. تعداد ساکنان آن در سال ۱۹۳۱ میلادی ۶۳۲ نفر بوده است. در روز ۱۲ آوریل سال ۱۹۴۸ یگان تروریستی بالماخ به این روستا حمله کرد و طی دو روز شهر را ویران کرد. هاری لوین یهودی انگلیسی که در این حمله همراه نیروهای یهودی بود، می‌گوید که این حمله شهر را به دهانه آتش فشان تبدیل کرد. وی گفت که خودش ۱۴ نفر را شمرده که کشته شده‌اند. البته کشته‌ها بیش از این تعداد بوده است.

۳۵- کشتار روستای اللجون

تعداد ساکنان روستا در سال ۱۹۴۰ میلادی بالغ بر ۱۱۰۳ نفر بوده است. که در ۱۶۲ منزل زندگی می‌کردند. در سال ۱۹۳۷ شبه نظامیان تروریست صهیونیستی به این روستا حمله کردند، اما در این حمله شکست خوردند. در ۱۳ آوریل سال ۱۹۴۸ هاگاناه به این روستا حمله کرده و ۱۳ نفر از ساکنان آن را به شهادت رساندند.

۳۶- کشتار روستای ناصر الدین

تعداد ساکنان این روستا در سال ۱۹۴۵ بالغ بر ۹۰ نفر بوده است که در ۳۵ منزل زندگی می‌کردند. ترساندن مردم صفد و روستاهای مجاور آن انگیزه صهیونیست‌ها از انهدام کامل این روستا بود. در روزهای ۱۲ و ۱۳ آوریل دو گروه از تیپ گولانی اقدام به تخریب و آتش زدن منازل این روستا کردند. در این حمله ۱۰ نفر شهید شدند که همگی زن و کودک بودند. صهونیست‌ها ساکنان شهر را کامل از آن اخراج کردند. در ۱۴ آوریل صهیونیست‌ها بار دیگر نیروهای خود را عازم این روستا کردند که افراد باقیمانده را از بین ببرند. در این حمله ۵۰ فلسطینی به شهادت رسیدند که تقریبا نیمی از اهالی این روستا بودند.

۳۷- کشتار طبریا

در حمله یکی از یگان‌های تروریستی ارتش اسرائیل به یکی از منازل شهر طبریا در تاریخ ۱۹ فوریه سال ۱۹۴۸، ۱۴ نفر از ساکنان این منزل به شهادت رسیدند.

۳۸- کشتار روستای عین الزیتون:

این روستا در سال ۱۹۴۵ میلادی ۸۲۰ نفر جمعیت داشت و در نزدیکی صفد قرار داشت. در تاریخ ۴ می سال ۱۹۴۸ صهیونیست‌ها با ۱۲ توپخانه اقدام به تخریب روستا کردند. اهالی روستا در برابر این حملات مقاومت کردند، اما وقتی مهمات آنها تمام شد، صهیونیست‌ها روستا را کامل اشغال کردند و ۷۰ نفر از اهالی آن را کشتند. بیشتر شهدای این حادثه زن و کودک بودند که دستان همگی بسته شده بود. صهیونیست‌ها مانع از بازگشت سایر اهالی روستا به خانه و زندگی خود شدند.

۳۹- کشتار شهر صفد

در تاریخ ۱۳ می گروهک تروریستی هاگاناه به شهر صفد حمله کردند و ۷۰ نفر از اهالی آن را که همگی از میان جوانان بودند، قتل عام کردند.

۴۰- کشتار روستای ابو شوشه

این روستا در جنوب شرقی الرمله قرار دارد. در سال ۱۹۴۵ بالغ بر ۸۷۰ نفر جمعیت داشته است، یگان‌هایی از صهیونیست‌ها از تیپ جفعاتی این روستا را در ۱۴ می سال ۱۹۴۸ محاصره کردند. آنها شهر را با گلوله‌های توپ و راکت هدف قرار دادند و بعد از این حمله سنگین وارد روستا شدند و در تمام جهت‌ها شروع به شلیک کردند. آنها زمین‌های روستا را نیز مین گذاری کردند و با اهالی آن وارد درگیری شدند که منجر به ویران شدن بیشتر خانه‌های شهر و آواره شدن ساکنان آن شد. در این حمله تروریستی ۶۰ نفر از اهالی روستا کشته شدند.

۴۱- کشتار بیت دراس

این شهر در شمال شرق غزه قرار دارد. تعداد ساکنان آن در سال ۱۹۴۵ بالغ بر ۲۷۵۰ نفر بوده است. یگان جفعاتی در ۲۱ می سال ۱۹۴۸ به این روستا حمله کردند. آنها بعد از محاصره روستا، آن را به توپ بستند و مانع از رسیدن مواد امدادی و آذوقه به آن شدند. وقتی که ساکنان به علت این اوضاع اسفبار در حال خروج از روستا بودند، از سوی نیروهای محاصره کننده به خاک و خون کشیده شدند. این حمله ۲۶۰ شهید فلسطینی بر جای گذاشت.

۴۲- کشتار طنطوره

تعداد ساکنان روستای طنطوره در سال ۱۹۴۵ بالغ بر ۱۴۹۰ بوده است. در ۹ می سال ۱۹۴۸ اسرائیل تصمیم به اشغال این روستا و آواره کردن ساکنان آن گرفت. در شب ۲۲ و ۲۳ می آنها این تصمیم را اجرایی کردند و به روستا حمله کردند. اخیرا یک گورستان جمعی مربوط به این جنایت صهیونیست ها در طنطوره کشف شده که ۲۰۰ جنازه در داخل آن بوده است.

۴۳- کشتار شهر الرمله

در روز اول ژوئن سال ۱۹۴۸ صهیونیست ها اهالی روستای الرمله را بین تخلیه روستا یا زندان جمعی مخیر کردند. این اقدام در واقع فریبی بود که کشتار جمعی اهالی این روستا را توجیه کند. آنها بعد از اینکه اهالی روستا خروج از آن را رد کردند، قتل عامی را در این روستا به راه انداختند که بعد از پایان آن تنها ۲۵ خانواده باقی ماندند.

۴۴- کشتار روستای جمزو

این روستا در بلندی قرار دارد و از طریق گذرگاه های فرعی به شهر اللد می‌رسد. تعداد ساکنان آن در سال ۱۹۴۵ بالغ بر ۱۵۱۰ نفر بوده است. در تاریخ ۹ ژولای سال ۴۸ یگان یفتاح به این روستا حمله کردند و در این حمله ده‌ها نفر از اهالی روستا که برخی از آنها در حال فرار بودند، کشته شدند.

۴۵- کشتار شهر اللد

در روز ۱۱ ژولای سال ۴۸ کماندوهای اسرائیل به ریاست موشه دایان وارد شهر اللد شدند و کشتار جمعی در این شهر به راه انداختند. آنها هر موجود متحرک در شهر را می کشتند و حتی به کسانی که در اثر حمله به مسجد پناه برده بودند، حمله کردند. تعداد شهدای این کشتار بالغ بر ۴۲۶ نفر می شود که ۱۷۶ نفر از آنها در مسجد کشته شده اند.

۴۶- کشتار الدوایمه

این روستا در بخش غربی بلندیهای الخلیل قرار دارد. در سال ۱۹۴۵ این روستا ۳۷۱۰ نفر جمعیت داشته است. در روز ۲۹ اکتبر سال ۴۸ ارتش اسرائیل جنایت وحشتناکی را در این روستا مرتکب شد. آنها در حمله به این روستاها تعداد زیادی از کودکان روستا را با ضربه باتوم به سرشان کشتند. کشتار زنان و کودکان و تجاوز به زنان از جمله افتخارات تروریست‌های ارتش صهیونیستی در این حمله بود. شهدای این کشتار جمعی به ۲۰۰ نفر رسید.

۴۷- کشتار عیلبون

روستای عیلبون در تاریخ ۳۰ اکتبر سال ۴۸ شاهد یک کشتار بود که ۱۴ نفر از اهالی خود را از دست داد.

۴۸- کشتار روستای الحوله

در تاریخ ۳۰ اکتبر یگان کرمیلی وابسته به ارتش اسرائیل این روستا را اشغال کرد و ۷۰ نفر از اهالی آن را در یک جا جمع کرده و به روی آنها آتش گشود. همه این افراد در این حمله تروریستی کشته شدند.

۴۹- کشتار عرب المواسی

عرب المواسی یکی از قبایل فلسطین است که در منطقه عکا و طبریه و صفد مستقر بودند. در تاریخ ۲ نوامبر سال ۴۸ اشغالگران اسرائیلی ۱۶ جوان از این قبیله را بازداشت کردند و آنها را به اتهام همکاری با ارتش آزادیبخش عربی اعدام کردند.

۵۰- کشتار مجد الکروم

در تاریخ ۵ نوامبر سال ۴۸ ارتش اسرائیل وارد این روستا شدند و به بهانه جستجوی سلاح ۸ نفر از اهالی روستا را اعدام کردند.

۵۱- کشتار روستای الصفصاف

در عملیات موسوم به حیرام عناصر صهیونیست به همراه بلدوزرها و خودروهای زرهی خود وارد این روستا شدند. بعد از مقاومت اهالی روستا در برابر تروریست ها، ارتش اسرائیل جنایت های متعددی بر ضد اهالی مرتکب شدند. مشروح برخی از این جنایت‌ها به قرار زیر است: ۵۲ مرد با دست بسته داخل یک چاه انداخته شدند و روی آنها آتش گشوده شد. ده نفر از زنان در حالی که گریه می کردند و کمک می خواستند کشته شدند. سه زن مورد تجاوز به عنف قرار گرفتند که یکی از آنها یک دختر ۱۴ ساله بود. ۴ زن دیگر نیز از سوی اسرائیلی‌ ها کشته شدند.

۵۲- کشتار جیز در نزدیی الرمله

در تاریخ ۳۱ دسامبر سال ۴۸ اسرائیل با اشغال این روستا بعد از دو بار تلاش دست به کشتار مردم آن زد. ۱۳ نفر از اهالی روستا در این جنایت کشته شدند که یک زن و یک کودک شیرخواره از جمله آنها بود.

۵۳- کشتار العباسیه

العباسیه شهری فلسطینی در ۱۳ کیلومتری یافا است. ساکنان آن در سال ۱۹۴۵ بالغ بر ۵۶۵۰ نفر بوده است. در روز ۱۳ دسامبر سال ۴۷ یگان آرگون به این شهر حمله کردند. آنها لباس نظامیان انگلیس را بر تن داشتند. آنها تعدادی از خانه‌ها را منفجر کرده و به سوی مردم آتش گشودند. نیروهای اشغالگر انگلیسی نیز با وجود اینکه به شهر رسیده بودند، اما مانع از جنایت‌های آنها نشدند. قربانیان این جنایت ۷ نفر بود و ۷ تن دیگر نیز به سختی زخمی شدند که دو تن از آنها بعدا از دنیا رفتند.

۵۴- کشتار وادی شوباش

این کشتار در منطقه وادی شوباش و به ریاست رحبعام زئیفی وزیر صهیونیستی صورت گرفت که در انتفاضه دوم فلسطین به قتل رسید. دهها فلسطینی در این جنایت شهید شدند.

جنایت های بعد از سال ۴۸

۵۵- جنایت عرب العزازمه در بئر السبع

در ۳ سپتامبر ۱۹۵۰ شبه نظامی صهیونیست به این منطقه حمله کردند و ۱۳ زن و مرد را به صورت وحشیانه‌ای کشتند.

۵۶- کشتار شرفات

شرفات در جنوب غربی قدس قرار دارد. صهیونیست‌ها این روستا در ۷ فوریه سال ۱۹۵۱ ضمن حمله به روستا جنایت های زیادی را در آن انجام دادند، آنها ۱۰ نفر را کشته و ۸ تن دیگر را زخمی کردند. اما اهالی روستا از خالی کردن آن امتناع کردند و هنوز هم در روستا حضور دارند.

۵۷- کشتار بیت جالا

در این حمله که در ۱۱ ژانویه ۱۹۵۲ روی داد، هفت نفر کشته شدند و دهها نفر از شهروندان فلسطین نیز زخمی شدند.

۵۸- کشتار قدس:

در این کشتار که در روز ۲۲ آوریل روی داد، ۱۰ شهروند فلسطین به شهادت رسیدند.

۵۹- کشتار اردوگاه البریج

این اتفاق در ۲۸ آگوست سال ۱۹۵۳ روی داد و خانه های زیادی در آن ویران شدند و دهها نفر به شهادت رسیدند. آریل شارون فرماندهی این کشتار وحشتناک را بر عهده داشت.

۶۰- کشتار قبیه

کشتار قبیه در روزهای ۱۴ و ۱۵ اکتبر سال ۱۹۵۳ روی داد، در این اتفاق نظامیان اسرائیلی تحت فرماندهی آریل شارون به روستای قبیه حمله کردند، این روستا در آن زمان تحت حاکمیت اردن بود. آنها ۶۹ شهروند عرب زبان را کشتند، بسیار از این افراد بدون مقاومت و در حالی که در خانه های خود مخفی شده بودند، کشته شدند. ۴۵ منزل و یک مدرسه و یک مسجد در این جنایت تخریب شود.

۶۱- کشتار نحالین

این روستا از روستاهای کرانه باختری است و در ۲۰ کیلومتری بیت لحم قرار دارد. تعداد ساکنان آن در سال ۴۵ بالغ بر ۶۲۰ نفر بوده است. جنایت صهیونسیت‌ها در این روستا در حالی انجام شد که این روستا زیر نظر دولت اردن اداره می‌شد. حدود ۳۰۰ نظامی اسرائیلی در روز ۲۸ مارس سال ۵۴ به این روستا وارد شدند، آنها ضمن کاشتن مین‌ها و انداختن بمب‌ها مردم را به گلوله بستند. این حمله ۸ شهید فلسطنی بر جای گذاشت و سه نفر از نظامیان اردنی نیز شهید شدند. ۱۵ نفر دیگر نیز زخمی شدند. برخی منابع البته تعداد شهدا را ۱۴ نفر و تعداد زخمی‌ها را ۱۹ نفر اعلام می کنند. این جنایت را نیز آریل شارون انجام داد.

روستای نحالین بار دیگر در روز ۱۳ آوریل سال ۸۹ مورد حمله صهیونیست‌ها قرار گرفت که به شهادت ۵ فلسطینی و زخمی شدن دست کم ۱۰ نفر دیگر منجر شد.

۶۲- کشتار دیر ایوب

صهیونیست‌ها در روز دوم نوامبر سال ۵۴ به این روستا حمله کردند. آنها دو کودک را سر بریدند.

۶۳- کشتار غزه

در روز ۲۸ فوریه سال ۱۹۵۵ اشغالگران اسرائیل اولین حملات نظامی خود به نوار غزه را آغاز کردند. این منطقه در آن زمان تحت اداره مصر بود. موشه دایان رئیس ستاد ارتش وقت اسرائیل نظریه پرداز این عملیات بود. این حمله از صبح روز ۲۸ فوریه آغاز شد و چتربازان اسرائیلی در منطقه هلی برن شدند. در این حمله ۳۹ نفر شهید و ۳۳ نفر دیگر زخمی شدند.

۶۴- کشتار روستای بلد الشیخ

در روز ۳۱ دسامبر سال ۴۷ یک بمب در پالایشگاه نفت حیفا منفجر شد که تعدادی از شهروندان عرب در این انفجار کشته شدند. فلسطینی‌ها در واکنش به این اقدام به کارگران صهیونیست این پالایشگاه حمله کرده و ۶۰ نفر را کشته یا زخمی کردند. صهیونیست‌ها در واکنش به این اقدام به دو روستای الشیخ و حواسه حمله کردند. آن ها با ورود به منازل مردم، آن ها را در رختخواب می‌کشتند. در این حملات ۳۰ فلسطینی به شهادت رسید.

۶۵- کشتار رحوفات

در ۲۷ فوریه سال ۴۸ در شهر حیفا این کشتار روی داد، در این جنایت قطار القنطره منفجر شد که در این حمله ۲۷ نفر کشته و ۳۶ نفر دیگر زخمی شدند.

۶۶- کشتار بنیامیناه

در ۲۷ مارس سال ۱۹۴۸ دو کشتار در این منطقه صورت گرفت که هر دو با انفجار قطار بود. اولی در روز ۲۷ مارس که به شهادت ۲۴ فلسطینی منجر شد و بیش از ۶۱ زخمی بر جای گذاشت. در انفجار دوم که ۳۱ همان ماه روی داد، بیش از ۴۰ نفر کشته و ۶۰ تن دیگر زخمی شدند.

۶۷- کشتار دیر یاسین

در روز ۹ آوریل سال ۱۹۴۸دو سازمان نظامی اسرائیل با نام آرگون به رهبری مناخیم پگین نخست وزیر سالهای بعد اسرائیل و شتیرن لیحی به رهبری اسحاق شامیر جانشین پگین در نخست وزیری صورت گرفت. در این کشتار بیش از ۲۶۰ فلسطین به شهادت رسیدند.


۶۸- کشتار ناصرالدین

در روز ۱۴ آوریل ۴۸ درگیریها در شهر طبریه بین عرب‌ها و صهیونیست ها افزایش یافت. اخبار همکاری های مردم ناصر الدین با نیروهای مقاومت به اسرائیل رسید، به همین علت دو یگان لیحی و آرگون مأمور شدند به این روستا حمله کنند. صهیونیست‌ها لباس عربی بر تن داشتند، به همین علت مردم فکر کردند همان کمک‌هایی هستند که به روستای آنها می‌آید،مردم به سمت آنها رفتند، اما آنها به سمت مردم شلیک کردند. صهیونیست‌ها در این جنایت تمام منازل اهالی ناصر الدین را تخریب کردند.

۶۹- کشتار تل لتفنسکی

این جنایت در ۱۶ آوریل ۱۹۴۸ روی داد و یک گروه شبه نظامی اسرائیلی به اردوگاه سابق نیروهای ارتش که مردم آواره در آن زندگی می کردند، حمله کردند. در این حمله۹۰ فلسطینی شهید شدند.

۷۰- کشتار حیفا

در روز ۲۲ آوریل سال ۴۸ این کشتار روی داد، صهیونیست‌ها با حمله به منازل مردم این روستا در نیمه شب، تعدادی از آنها را کشته و بقیه را مجبور به فرار کردند. نتیجه این اقدام تروریستی ۱۵۰ کشته و ۴۰ زخمی بود.

۷۱- کشتار بیت داراش

۲۱می سال ۱۹۴۸ بود که تروریست‌های صهیونیست، روستای بیت داراش در شمال شرق غزه را محاصره کردند. آنها از فلسطینی ها خواستند تا این روستا را ترک کنند. اما طولی نکشد که آن ها مردم بی گناه این منطقه را در حالی که از روستا خارج می شدند، گلوله باران کردند. این روستا در ماههای مارس و آوریل سال ۱۹۴۸ در معرض چندین حمله شدید صهیونیست‌ها قرار داشت. صهیونیست‌ها بعد از آواره کردن مردم این منطقه منازل را تخریب و مزارع را ویران کردند و به جای آن شهرک‌های صهیونیست نشین درست کردند.

۷۲- کشتار اللد

این عملیات مشهورترین کشتارهایی است که یگان بالماخ آن را انجام داده است. این عملیات برای خاموش کردن دامنه‌های انقلاب فلسطین بر ضد اشغالگری اسرائیلی‌ها ایجاد شد و در روزهای ۱۲ و ۱۳ ژولای سال ۱۹۴۸ انجام گرفت. نظامیان اسرائیلی دستور داشتند هر کسی را که در خیابان ها دیدند را بکشند. توپ‌های سنگین آنها نیز به شدت در منطقه فعال بود و منازل مردم را بمباران می‌کرد. در نتیجه این عملیات بر اساس گزارش های فرمانده تیپ بیش از ۲۵۰ فلسطینی شهید شدند.

۷۳- کشتار شرفات

۳بامداد روز ۷ فوریه در سال ۱۹۵۱ بود که سه خودروی نظامی اسرائیلی وارد منطقه ای در جنوب غرب شهر قدس اشغالی شدند. آن ها با عبور از خط آتش بس به سمت روستای شرفات حرکت کردند. این خودرو حامل ۳۰ نظامی اسرائیلی بود. آن‌ها با نصب بمب‌های متعدد در دیوارها و منزل شهردار منطقه و دیوارهای همسایه، آن را تخریب کردند و زیر پوشش آتش دیگر نظامیان صهیونیست از منطقه خارج شدند. این جنایت به شهادت ۱۰ نفر منجر شد که دو نفر از آنها پیرمرد، ۳ نفر زن و ۵ نفر کودک بودند. ۸ نفر دیگر نیز در این عملیات زخمی شدند که همگی زن و کودک بودند.

۷۴- کشتار بیت لحم

در روز ۲۶ ژانویه سال ۱۹۵۲ یک گشتی اسرائیلی اقدام به تخریب یک منزل در بیت حالا کردند که به کشته شدن صاحب خانه و همسرش منجر شد، حمله یک گشتی دیگر به یک خانه در یک کیلومتری شمال بیت لحم باعث کشته شدن صاحبخانه آن و همسرش و دو تن از فرزندان آنها شد و دو فرزند دیگر این خانواده نیز زخمی شدند. گشتی سوم نیز در همان شب به منطقه اللطرون وارد شدند و خانه های روستای عمواس را گلوله باران کردند.

۷۵- کشتار روستای فلمه

در ۲۹ ژانویه سال ۱۹۵۳ یک گروه ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفره صهیونیستی به روستای فلمه واقع در کرانه باختری حمله کردند، آنها روستا را با گلوله های توپ ویران کردند. در این حمله ۹ نفر کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند.

۷۶- کشتار اردوگاه البریج

در ۲۸ آگوست سال ۱۹۵۳ نیروهای ارتش اسرائیل به اردوگاه فلسطینی البریج در نوار غزه حمله کردند، در این حمله ۲۰ فلسطینی شهید و ۶۲ تن دیگر زخمی شدند.

۷۷- کشتار قلقیلیه

۱۰ اکتبر سال ۱۹۵۳ بود که اهالی قلقیلیه آمادگی خود را برای خرید سلاح و مهمات برای جهاد بر ضد اشغالگران اسرائیلی اعلام کردند. صهیونیست‌ها از مقاومت اهالی این شهر به شدت خشمگین شده بودند. موشه دایان در نشستی در میان صهیونیست ها وعده داده بود که این شهر را شخم خواهد زد. در ساعت ۹ شب روز دهم اکتبر نیروهای اسرائیل وارد این شهر شدند. توپخانه رژیم اسرائیل و هواپیماهای نظامی نیز آنها را همراهی می کردند. آنها از سه جهت به شهر حمله کردند و تلفن های شهر را قطع کردند. با مقاومت اهالی، صهیونیست‌ها یک بار عقب نشینی کردند، اما بار دیگر به شهر حمله کردند. ارتش اسرائیل خسارت های زیادی در این حمله دید، اما ۷۰ نفر از اهالی این روستا نیز در این حمله به شهادت رسیدند و خسارت‌های مالی زیادی به روستا وارد شد.

۷۸- کشتار یالو

این کشتار در ۲ نوامبر سال ۱۹۴۵ روی داد. در این روز صهیونیست‌ها بدون توجیه و بهانه سه کودک فلسطینی که برای جمع کردن هیزم از خانه خارج شده بودند را کشتند و فراری شدند.

۷۹- کشتار اول غزه

کینه صهیونیست‌ها نسبت به مصر که در آن زمان مدیریت غزه را بر عهده داشت، باعث وقوع جنایت های زیادی از سوی این رژیم علیه اهالی غزه شده است. در روز ۲۸ فوریه سال ۱۹۵۵ تعدادی از نظامیان اسرائیل با عبور از خط آتش بین دو طرف وارد غزه شدند. آنها زیرساخت های غزه را هدف قرار دادند، انفجار ایستگاه تصفیه آب و انفجار در یک پادگان مصری نزدیک این ایستگاه از جمله این اقدامات بود. ارتش مصر که در این ایستگاه بودند، درخواست کمک کردند، اما نیروهایی که برای کمک اعزام شده بودند، در کمین ارتش اسرائیل گرفتار شده و در درگیریهایی که ایجاد شد، ۳۹ نفر کشته و ۳۳ تن دیگر زخمی شدند.

۸۰- کشتار دوم غزه

منطقه خان یونس در سال ۱۹۵۵ در دو مرحله در ۳۰ می و ۱ سپتامبر سال ۱۹۵۵ از سوی ارتش اسرائیل مورد حمله سنگین توپخانه ای قرار گرفت. در مرحله اول که بامداد ۳۰ می بود، ۲۰ نفر شهید و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند. اما در حمله دوم که نیمه شب اول سپتامبر بود، ۴۶ نفر شهید و ۵ تن دیگر زخمی شدند.

۸۱- کشتار الرهوه

در روزهای ۱۱ و ۱۲ سپتامبر ۱۹۵۶ نیروهای اشغالگر صهیونیستی اقدام به حمله به مرکز پلیس و مدرسه ای در روستای الرهوه کردند. در این حمله ۱۵ عرب فلسطینی شهید شدند و مدرسه کاملا تخریب شد.

۸۲- کشتار کفر قاسم

در روز ۲۹ اکتبر سال ۱۹۵۶ و قبل از حمله به مصر، نیروهای رژیم صهیونیستی مقررات منع آمد و شد را در منطقه کفرقاسم اعلام کردند. اسرائیلی‌ها بدون اطلاع دادن به شهروندان فلسطین ساعت منع آمد و شد را زودتر آغاز کردند و به این ترتیب مردم بی‌اطلاعی که وارد شهر می شدند، از سوی صهیونیست ها هدف قرار می گرفتند. اولین گروه یک تیم چهار نفره از کارگران فلسطینی بود که حتی به نظامیان اسرائیلی سلام هم دادند، اما با گلوله های آنها مواجه شدند، سه نفر از آنها کشته شده و نفر چهارم تنها به این علت نجات یافت که صهیونیست ها فکر کردند کشته شده است. ۱۲ زن نیز که از جمع آوری زیتون بر می گشتند هدف حمله قرار گرفتند. در طول یک ساعت و نیم ۴۹ نفر از اهالی کفر قاسم به دست صهیونیست‌ها به شهادت رسیدند و ۱۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند. نظامیان اسرائیل وسایل شخصی قربانیان از جمله ساعت مچی یا پول های نقدشان را سرقت می‌کردند.

۸۳- کشتار سوم خان یونس

این جنایت در سوم نوامبر سال ۱۹۵۶ روی داد، در این زمان خان یونس در اشغال اسرائیلی‌ها بود و آن‌ها با حمله و تیراندازی به مردم به کشتار جمعی آنها دست زدند. ۲۷۵ فلسطینی در اثر این تیراندازی ها از روستای خان یونس و اردوگاه های اطراف به شهادت رسیدند.

۸۴- کشتار السموع

در روز ۱۳ نوامبر سال ۱۹۶۶ صهیونیست‌ها به روستای السموع در منطقه جبال الخلیل حمله کردند. این منطقه تحت اداره اردن بود و جنگنده ها و توپخانه‌های اسرائیل حملات سنگینی برای دفاع از پیاده نظام خود به شهر ترتیب دادند. در این حمله ۱۲۵ منزل و مدرسه و بیمارستان و مسجد تخریب شد. ۱۸ نفر از اهالی شهر به شهادت رسیدند و۱۳۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

۸۵- کشتار کارگاه ابو زعبل

در روز ۱۲ فوریه سال ۱۹۷۰ در حالی که جنگ فرسایشی بین اسرائیل و مصر ادامه داشت، جنگنده های اسرائیلی به کارگاه ابو زعبل که شرکتی برای تولید صنایع معدنی بود، حمله کردند. در این حمله ۷۰ کارگر این کارگاه شهید و ۶۹ تن دیگر زخمی شدند و کارگاه در آتش سوخت.

۸۶- کشتار صیدا

در ۱۶ ژولای سال ۱۹۸۲ رژیم صهیونیستی به لبنان حمله کرد. در این حمله صهیونیست‌ها بالغ بر ۸۰ لبنانی را به شهادت رساندند.

۸۷- کشتار صبرا و شتیلا

این کشتار در روزهای ۱۶ تا ۱۸ سپتامبر سال ۱۹۸۲ در دو اردوگاه آوارگان فلسطینی در صبرا و شتیلا روی داد. نظامیان صهیونیستی بعد از ورود به بیروت پایتخت لبنان به این اردوگاه حمله کردند. البته عاملان اصلی این جنایت شبه نظامیان نیروهای لبنانی بودند ولی عملیات با لوجستیک و مقدمه سازی صهیونیست‌ها انجام شد. توپخانه‌ها و جنگنده های اسرائیلی نیز اقدام به موشک باران این اردوگاه کردند. این کشتار زیر نظر صهیونیست‌ها ادامه یافت و آذوقه عناصر تروریست نیروهای لبنانی نیز از سوی صهیونیست‌ها تامین می‌شد. قربانیان این کشتار بالغ بر ۱۵۰۰ شهید از فلسطینیها و لبنانی‌های بی‌پناه بود. تجاوز به زنان و مثله کردن نظامیان از جمله اقدامات در این تجاوز بود.


۸۸- کشتار اردوگاه عین الحلوة
در ۱۶ وی سال ۱۹۸۴ قبل از عقب‌نشینی اسرائیل از صیدا در جنوب لبنان، این رژیم به حسین عکر یکی از مزدوران خود دستور داد تا به داخل اردوگاه عین الحلوه حمله کنند. نیرویی بالغ بر ۱۵۰۰ نظامی صهیونیست نیز با ۱۵۰ خودروی زرهی در عقبه این تروریست قرار داشت. مهاجمان اقدام به کشتار و تخریب و نابودی این اردوگاه کردند. در این حمله ۱۵ فلسطینی کشته و زخمی شدند و ۱۴۰ منزل تخریب شد و ۱۵۰ نفر نیز بازداشت شدند.

۸۹- کشتار سحمر

۲۰ سپتامبر سال ۱۹۸۴ نیروهای ارتش اسرائیل و مزدوران لبنانی آنها به فرماندهی آنطوان لحد به روستای سحمر واقع در جنوب لبنان حمله کردند. این اقدام در پی کشته شدن ۴ تن از مزدوران وابسته به لحد در این روستا بود، مهاجمان با جمع کردن مردم به سوی آنها آتش گشودند. در این حمله ۱۳نفر شهید و ۴۰ تن دیگر زخمی شدند.

۹۰- کشتار حمامات الشط

در روز ۱۱ اکتبر سال ۱۹۸۵ بعد از خروج جنبش آزادیبخش فلسطین از بیروت جنگنده های اسرائیل به دفاتر و مراکز فرماندهی این جنبش در تونس حمله کردند. جنگنده های اسرائیلی در این روز منطقه حمامات الشط در حوالی پایتخت تونس را هدف قرار دادند. این حمله ۵۰ شهید و بالغ بر ۱۰۰ زخمی بر جای گذاشت.

انتفاضه اول فلسطین

انتفاضه اول فلسطین در دسامبر سال ۱۹۸۷ آغاز شد و در سال ۱۹۹۱ آرام شد، این انتفاضه نهایتا با امضای توافق اوسلو بین اسرائیل و جنبش آزادیبخش فلسطین به پایان رسید. در این انتفاضه بیش از ۱۳۰۰ فلسطینی به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

۹۱- کشتار حرم ابراهیمی

۲۵ فوریه سال ۱۹۹۴ مصادف با آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان بعد از توافق اوسلو بود. در این روز صهیونیست‌ها به صهیونیست افراط گرای مشهور اسرائیل به نام باروخ گولدشتاین اجازه دادند که به حرم مسجد الاقصی وارد شود. وی تفنگ به همراه داشت و اقدام به کشتار نمازگزاران در این مسجد کرد. این کشتار به شهادت ۶۰ فلسطینی منجر شد و دهها نفر دیگر در این حمله زخمی شدند. در حمله نظامیان اسرائیل به تظاهراتی که در محکومیت این اقدام صهیونیست ها صورت گرفت، نیز ۵۳ فلسطینی به شهادت رسیدند که از بخش های مختلف فلسطین از جمله الخلیل بودند. رژیم صهیونیستی سعی کرد با شانه خالی کردن از مسئولیت این اقدام شخص گولدشتاین را در این حمله محکوم کند.

۹۲- کشتار قانا

در ۱۸ آوریل سال ۱۹۹۶ کشتار اول قانا صورت گرفت. این کشتار بخشی از عملیات بزرگی بود که ارتش اسرائیل از ۱۱ همان ماه آغاز کرد و تا ۲۷ نیز به آن ادامه داد. این عملیات چهارمین عملیات از خود نوع بعد از تجاوز به لبنان در سالهای ۱۹۷۸ و ۱۹۸۲ و ۱۹۹۳ بود. در این حمله ۱۵۹ روستا در بخش های جنوبی و غربی لبنان هدف قرار گرفت. در این حمله ۱۵۰۰ پرواز جنگنده صورت گرفت و بیش از ۳۲ هزار توپ به سمت بخش های مختلف لبنان شلیک شد. این عملیات به شهادت ۲۵۰ لبنانی منجر شد که ۱۱۰ نفر از آنها از اهالی قانا بودند. تعداد زخمی ها نیز بالغ بر ۳۶۸ نفر بود که ۳۵۹ نفر از آنها غیر نظامی بودند. در این حمله بیش از ۶۰ کودک یتیم شدند. بعد از کشتار قانا رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از واکنش های عمومی مدعی شد که این حمله به اشتباه صورت گرفته است.

جنایت‌های صهیونیستها از سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵

انتفاضه دوم فلسطین یا انتفاضه الاقصی در طول این سالها صورت گرفت و در جریان آن ارتش اسرائیل بیش از ۴۴۱۲ فلسطینی را به شهادت رساند و ۴۸۳۲۲ نفر را زخمی کرد.

۹۳- کشتار حرم قدسی ( آغاز انتفاضه)

در روز ۲۹ سپتامبر سال ۲۰۰۰ اندکی قبل از پایان نماز جمعه در مسجد الاقصی صهیونیست‌ها به سمت نمازگزاران شلیک کردند که در این حمله ۱۳ نفر شهید شده و ۴۷۵ نفر دیگر زخمی شدند. این حمله یک روز بعد از هتک حرمت مسجد الاقصی از سوی آریل شارون صورت گرفت که با خشم عمومی مردم مواجه شد.

۹۴- کشتار الخلیل

نیروهای اشغالگر فلسطین در روز ۲ اکتبر کشتار مردم الجلیل را انجام دادند. در این حمله صهیونیست‌ها، ۱۳ فلسطینی شهید و صدها نفر زخمی شدند. این حمله بعد از آن آغاز شد که منطقه شاهد تظاهرات گسترده ای در حمایت از انتفاضه کرانه باختری و نوار غزه بود که با واکنش نظامیان صهیونیست و تیراندازی مستقیم با گلوله های جنگی از سوی آنها همراه شد.

۹۵- کشتار نابلس

در روز ۳۱ ژولای سال ۲۰۰۱ بالگردهای صهیونیست یک مقر نظامی حماس را در نابلس موشک باران کردند که این حمله به شهادت ۸ نفر منجر شد که دو کودک نیز در میان آنها بود.
۹۶- کشتار بیت ریما
در یکی از وحشتناک ترین جنایات صهیونیست‌ها نیروهای یگان‌های مختلف ارتش این رژیم در بامداد ۲۴ اکتبر سال ۲۰۰۱ میلادی تعداد زیادی از اهالی بیت ریما در نزدیکی رام‌الله را هدف قرار دادند که در پی این حمله ۱۶ فلسطینی به شهادت رسیده و دهها تن دیگر زخمی شدند. صهیونیستها ۵۰ نفر را نیز بازداشت کردند. این حمله با خودروهای زرهی سبک و سنگین و بالگردهای آپاچی صهیونیست‌ها و ۲۰ خودروی نظامی جیپ انجام شد.

۹۷- کشتار خان یونس

در انفجار یک بمب در منطقه البروات در خان یونس در روز ۲۲ نوامبر سال ۲۰۰۱ میلادی ۵ کودک فلسطینی به شهادت رسیدند. این در حالی است که این کودکان از مدرسه به سمت منزل خود می‌رفتند.

۹۸- کشتار رفح

نیروهای اشغالگر فلسطین در روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۰۲ جنایت جدیدی را در رفح مرتکب شدند که دست کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت. در این حملات که از زمین و هوا و دریا در رفح صورت گرفت، بالغ بر ۸۰ فلسطینی نیز زخمی شدند.

۹۹- کشتار بلاطه و جنین

اردوگاه حنین در روزهای ۲۸ فوریه تا ۲ مارس سال ۲۰۰۲ هدف شدیدترین حملات صهیونیست‌ها از زمین و هوا با تانک‌ها و بالگردهای آپاچی و … بود. در این حملات بیش از ۳۱ نفر به شهادت رسیده و ۳۰۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

۱۰۰- کشتار دوم جنین

در روز ۲ آوریل سال ۲۰۰۲ نیروهای اسرائیل با بیش از ۲۰ هزار نفر و بیش از ۴۰۰ تانک و نفربر و بلدوزر به همراه پوشش حملات هوایی و موشک باران منطقه بار دیگر به جنین حمله کردند. این حمله تا روز ۱۴ آوریل ادامه پیدا کرد، اما نیروهای مقاومت به دفاع از اردوگاه پرداختند و جنگ سختی بین آنها درگرفت. رژیم صهیونیستی در طول سه روز از اشغال این اردوگاه ناکام ماند و مجبور به گسترش حملات هوایی و پرتاب موشک به این منطقه شد. کشف گور دسته جمعی از سوی صهیونسیت‌ها در جنین باعث شد تعداد واقعی شهدای این اردوگاه مشخص نشود، اما تعداد شهدا بسیار بالا بود و منطقه به کلی نابود و تخریب شد.

۱۰۱- کشتار حی الدرج

یک جنگنده اف ۱۶ اسرائیلی عصر روز ۲۲ ژولای سال ۲۰۰۲ چندین موشک را به منطقه‌ای مسکونی در نزدیکی ورزشگاه یرموک در شهر غزه شلیک کرد. این موشک‌ها به تخریب منازل زیادی منجر شد. در این حمله ۱۷۴ فلسطینی به شهادت رسیدند که بین آنها ۱۱ کودک و ۳ زن بودند. صلاح شحادة فرمانده گردان‌های عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس هدف اصلی این حمله بود که وی نیز به همراه همسر و دخترش به شهادت رسید. ۱۴۰ تن دیگر در این حمله زخمی شدند.

۱۰۲- کشتار منطقه شیخ عجلین

منطقه الشیخ عجلین واقع در جنوب شهر غزه در تاریخ ۲۸ آگوست سال ۲۰۰۲ شاهد جنایتی دیگر از سوی ارتش صهیونیستی بود. در حمله توپخانه‌ای رژیم اشغالگر قدس به این منطقه ۴ نفر به شهادت رسیده و ۵ نفر دیگر که همگی از یک خانواده بودند، زخمی شدند.

۱۰۳- کشتار طوباس

در حمله بالگردهای آپاچی رژیم صهیونیستی به دو خودروی فلسطینی در منطقه کرانه باختری ۵ نفر شهید و ۱۰ تن دیگر زخمی شدند.

۱۰۴- کشتار الخلیل

کمتر از ۲۴ ساعت از کشتار طوباس گذشته بود که نیروهای اشغالگر قدس جنایت جدیدی را مرتکب شدند و در شهر الخلیل با حمله به ۴ کارگر فلسطینی که در حال بازگشت از محل کار خود بودند، آنها را از پای در آوردند.

۱۰۵- کشتار خان یونس

در حمله نیروهای زمینی اسرائیل به شهر خان یونس واقع در نوار غزه در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۰۲ میلادی ۱۴ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۴۷ نفر دیگر زخمی شدند. در این حمله بیش از ۶۰ تانک صهیونیستی چندین کیلومتر در شهر پیشروی کردند و بالگردهای آپاچی نیز به صورت مستمر شهر را موشک باران می‌کردند.

۱۰۶- کشتار اردوگاه البریج

صهیونیست‌ها در دومین روز از ایام عید فطر و در تاریخ ۶ دسامبر سال ۲۰۰۲ کشتار جدیدی را در اردوگاه البریج واقع در جنوب شهر غزه انجام دادند. این حمله به شهادت ۱۰ نفر منجر شد که دو نفر از آن‌ها از کارمندان آژانش آنروا (آژانس امداد به آوارگان فلسطینی) بودند. ۲۰ نفر دیگر نیز در این حملات زخمی شدند. در این حمله نیز تانک‌ها، بالگردها و خودروهای سنگین نظامی صهیونیست‌ها شرکت داشتند.

۱۰۷- کشتار حی الزیتون

در حمله هوایی و زمینی و دریایی بی سابقه صهیونیست‌ها به غزه در ۲۶ ژانویه سال ۲۰۰۳، ۱۳ فلسطینی به شهادت رسیده و ۶۵ نفر دیگر زخمی شدند. بیش از ۶۰ تانک و بالگرد و خودروی زرهی اسرائیلی در این حمله مشارکت داشت.

۱۰۸- کشتار اردوگاه جبالیا

در حمله دیگری از صهیونیست‌ها به نوار غزه و اردوگاه جبالیا در تاریخ ۶ مارس سال ۲۰۰۳ میلادی ۱۱ فلسطینی شهید و ۱۴۰ نفر دیگر زخمی شدند. صهیونیست‌ها علاوه بر استفاده از تانک و بالگردهای نظامی، منطقه را به شدت موشک باران کردند.

۱۰۹- کشتار حی‌الشجاعیه

اراضی فلسطینی در تاریخ ۱ می سال ۲۰۰۳ روز خونباری را شاهد بود. در این روز ضمن حملات شدید صهیونیست‌ها به منطقه حی الشجاعیه در شرق شهر غزه ۱۶ فلسطین شهید و ۳۵ نفر دیگر زخمی شدند. این حمله نیز با تجهیزات سنگین زمینی و هوایی صهیونیست‌ها انجام شد.

۱۱۰- کشتار شریان القطاع

دو بالگرد صهیونیست در روز ۱۱ ژوئن سال ۲۰۰۳ به یکی از شلوغ ترین محلات غزه حمله کردند، آنها به دنبال انهدام خودروی دو تن از عناصر حماس بودند. آنها این خیابان شلوغ را موشک باران کردند تا بیشترین تعداد کشتار را بر جای بگذارند. در این حملات ۷ فلسطینی شهید شدند که دو زن و یک کودک در میان آنها بود. دهها نفر دیگر نیز زخمی شدند.

۱۱۱- کشتار حی الزیتون

در حالی که مذاکرات سازش تشکیلات خودگردان با آمریکا صهیونیست‌ها به ریاست احمد قریع نخست‌وزیر وقت تشکیلات خودگردان ادامه داشت، صهیونیست‌ها در جنایتی در حی الزیتون ۱۳ فلسطینی را به خاک و خون کشیدند. این حمله در ۲۸ ژانویه سال ۲۰۰۴ با حضور تانک‌ها و بالگردهای رژیم صهیونیستی انجام شد.
۱۱۲- کشتار حی الشجاعیه

در کشتار جدیدی که در تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۰۴ از سوی نیروهای ویژه صهیونیستی در منطقه حی الشجاعیه روی داد، ۱۵ فلسطینی شهید و ۴۴ نفر دیگر زخمی شدند که ۲۰ نفر از آنها کودکان زیر ۱۸ سال بودند. تانک‌های اسرائیلی نیز در این حمله یک منزل سه طبقه را به روی اهالی آن ویران کردند.

۱۱۳- کشتار النصیرات و البریج

صهیونیست‌ها در روز ۷ مارس سال ۲۰۰۴ با مشارکت نیروهای ویژه و تانک‌ها و خودروهای سنگین و بالگردهای آپاچی حمله گسترده‌ای را به منطقه النصیرات و البریج در غزه انجام دادند. در این حمله ۱۵ نفر به شهادت رسیدند که سه تن از آنها کودک بودند. بیش از ۱۸۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

۱۱۴- کشتار حی الصبره

این حمله در ۲۲ مارس سال ۲۰۰۴ انجام شد و صهیونیست‌ها با بالگردهای خود شیخ احمد یاسین موسس جنبش حماس را ترور کردند. در این حمله ۷ نفر شهید و ۱۵ نفر زخمی شدند.

۱۱۵- کشتار رفح

در روز ۱۸ تا ۲۰ می سال ۲۰۰۴ نیروهای اشغالگر قدس جنایت جدیدی را در رفح رقم زدند که در اثر آن ۵۶ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۵۰ نفر دیگر زخمی شدند. در این حمله صهیونیست‌ها با تانک‌ها و بالگردها و جنگنده‌های خود ساکنان این منطقه مسکونی را هدف قرار دادند. یکی از ابعاد جنایت در این سه روز حمله موشکی به تظاهرات زنان و کودکان غزه در تاریخ ۱۹ می بود.

۱۱۶- کشتار نابلس

اشغالگران صهیونیست در تاریخ ۲۶ ژوئن سال ۲۰۰۴ کشتاری را در نابلس به راه انداختند که ۹ شهید به جای گذاشت و دهها نفر بازداشت شدند. همچنین بسیاری از منازل و مراکز تجاری نیز در اثر این حمله تخریب شد.

۱۱۷- کشتار جبالیا

در حمله دیگر صهیونیست‌ها به اردوگاه جبالیا در غزه ۶۹ فلسطینی به شهادت رسیده و دهها تن دیگر زخمی شدند. حمله زمینی به همراه موشک باران هوایی، این اردوگاه را به تلی از خاک و خاکستر تبدیل کرد. این سومین کشتار صهیونیست‌ها در جبالیا از زمان انتفاضه الاقصی بود.

۱۱۸- کشتار الشعف

در حمله صهیونیست‌ها به منطقه الشعف در تاریخ ۶ سپتامبر سال ۲۰۰۴، ۱۵ فلسطینی به شهادت رسیدند و بیش از ۵۰ تن دیگر زخمی شدند. درگیریهای سختی نیز بین نیروهای مقاومت فلسطینی با اشغالگران درگرفت.

۱۱۹- کشتار بیت لاهیا

در حمله صهیونیست‌ها به منطقه بیت لاهیا در شمال نوار غزه که در ۴ ژوئن سال ۲۰۰۵ روی داد، ۸ نفر شهید شدند که تعدادی از آنها کودک بودند. ۱۴ نفر نیز در این حمله زخمی شدند که بیشترشان کودکان بین ۵ تا ۱۶ ساله بودند. در این حمله در حالی که محمود عباس خود را برای رقابت های انتخاباتی آماده می کرد، اولین و آخرین بار بود که واژه دشمن صهیونیستی را برای اسرائیل به کار برد.

۱۲۰- کشتار شفا عمرو

در این حمله که با تیراندازی بی هدف یک جوان افراطی صهیونیست به سمت فلسطینی‌ها صوت گرفت، ۴ فلسطینی به شهادت رسیدند.

۱۲۱- کشتار اسرای مصری

روزنامه مصری الجمهوریه در تاریخ ۱۲ اکتبر سال ۱۹۹۵ تحقیقاتی را در مورد جنایات صهیونیست‌ها بر ضد اسرای مصری انجام داد، در این تحقیقات معلوم شد که نظامیان اسرائیلی اسرای مصری را در منطقه‌ای به صف کردند، آنها ادعا کردند که می خواهند زندانیان را آزاد کنند، روی آنها را به سمت دریا چرخاندند و به سمت آنها شلیک کردند این عملیات چندین بار تکرار شد و قریب به ۳ هزار اسیر مصری به این ترتیب به شهادت رسیدند.

۱۲۲- جنگ لبنان

قانا دو بار شاهد کشتار جمعی از سوی صهیونیست‌ها بود. بار اول آوریل سال ۱۹۹۶ بود که در خلال عملیات خوشه های خشم که در آن ۲۵۰ لبنانی به شهادت رسیدند، ۱۱۰ نفر از اهالی قانا در میان آنها بودند. بار دوم در جریان حمله صهیونیست‌ها به لبنان در سال ۲۰۰۶ بود که در اثر موشک باران جنگنده های صهیونیست در قانا ۵۷ نفر جان خود را از دست دادند که تعداد زیادی از آنها زن و کودک بودند. در مجموع جنگ ۳۳ روزه نیز ۱۰۸۴ لبنانی به شهادت رسیدند که دو سوم آنها غیر نظامی بودند.


۱۲۳- جنگ اول غزه

این جنگ در روز شنبه ۲۷ دسامبر سال ۲۰۰۸ با حمله جنگنده‌های صهیونیستی به یکی از زیرساخت های حماس آغاز شد. صهیونیست ها در این جنگ ۲۲ روزه گرچه به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند، اما ۱۴۰۰ فلسطینی را به شهادت رساندند که ۸۰ درصد آنها غیر نظامی بودند.

۱۲۴- جنگ دوم غزه

این جنگ که به جنگ هشت روزه معروف شد، در تاریخ ۲۴ نوامبر سال سال ۲۰۱۲ با انفجار خودروی احمد الجعبری فرمانده نظامی حماس آغاز شد. در این کشتار جمعی که صهیونیست ها از انواع سلاح‌های ممنوعه از جمله فسفر سفید استفاده کردند، ۱۸۹ فلسطینی به شهادت رسیدند.

۱۲۵- جنگ سوم غزه

این جنگ که طولانی ترین جنگ بین اسرائیل با یک طرف عربی لقب گرفت، از ۸ ژولای سال ۲۰۱۴ آغاز و ۵۱ روز به طول انجامید. رژیم صهیونیستی گر چه در این جنگ نیز در دستیابی به اهداف خود ناکام ماند و یقین پیدا کرد که دیگر نمی‌تواند شرایط حذف مقاومت فلسطین را برای خود محقق کند، اما ۲ هزار و ۱۶ فلسطینی را به شهادت رساند و بیش از ۱۰۱۹۳ نفر دیگر را زخمی کرد. در میان شهدا ۵۴۱ کودک، ۲۵۰ زن و ۹۵ فرد مسن وجود دارد. در میان زخمی‌ها نیز ۳ هزار و ۸۴ کودک، هزار و ۹۷۰ زن و ۳۶۸ فرد سالخورده به چشم می‌خورد.

همچنان جنابت‌های آشکار رژیم پلید صهیونیستی از کودک کشی تا ویرانی و … هز طور جنایتی با همدستی غرب ادامه دارد… 

پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید