کد خبر:14744
پ
۱۴۰۲-۱۲۰
۶ لیست انتخاباتی تهران برای مجلس دوازدهم

۶ لیست انتخاباتی تهران برای مجلس دوازدهم/ آمار معنادار از «نه» بزرگ مردم به لیست‌های سهمیه‌ای و قبیله‌ای

۶ لیست انتخاباتی تهران برای مجلس دوازدهم/ آمار معنادار از «نه» بزرگ مردم به لیست‌های سهمیه‌ای و قبیله‌ای لیست‌های متعددی در تهران برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام موجودیت کرده‌اند و این نشان از رقابت داغ فهرست‌های انتخاباتی در پایتخت است. گروه سیاسی هوران – تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ساعت […]

۶ لیست انتخاباتی تهران برای مجلس دوازدهم/ آمار معنادار از «نه» بزرگ مردم به لیست‌های سهمیه‌ای و قبیله‌ای

لیست‌های متعددی در تهران برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام موجودیت کرده‌اند و این نشان از رقابت داغ فهرست‌های انتخاباتی در پایتخت است.

گروه سیاسی هوران – تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ساعت ۸ صبح امروز (پنجشنبه ۱۰ اسفند) خاتمه یافت و مردم ۲۴ ساعت فرصت پیدا کردند تا به دور از هیاهوی تبلیغات در فضایی آرام به تأمل در مورد آن‌چه شنیده و دیده و خوانده‌اند بپردازند و در نهایت در فضایی منطقی به تصمیم رسیده و گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند.

رهبر معظم انقلاب روز گذشته در دیدار جمعی از رأی‌اولی‌ها و خانواده شهدا برای چندمین‌بار در چند ماه اخیر به مقوله انتخابات پرداختند و راه شناخت اصلح و تطبیق این ملاک‌ها با نامزدهای انتخابات را «مطالعه، تحقیق، دقت در اظهارات و شنیدن از افراد مطلع وآگاه، و مشورت با آنان خواندند» و بیان داشتند: «این، کاری سخت و نشدنی نیست. مثلاً در تهران فهرست‌های مختلفی وجود دارد که برخی را می‌شناسیم، بعضی را از دیگران پرس‌وجو می‌کنیم و برخی را هم به افرادی که معرفی کرده‌اند اعتماد می‌کنیم و نامشان را در برگه رأی می‌نویسیم. بنابراین هر مقداری که ممکن است باید در این زمینه تلاش کرد.»

در این انتخابات سه هزار و ۵۴۵ نفر از حوزه انتخابیه تهران بر سر ۳۰ کرسی نمایندگی مجلس با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. به طور سنتی در تهران لیست‌ها تعیین‌کننده بوده‌اند و ترکیب اصلی نمایندگان تهران از درون لیست‌های انتخاباتی مشخص شده است.

لیست‌های متعددی در تهران برای انتخابات دوازدهیمن دوره مجلس شورای اسلامی اعلام موجودیت کرده‌اند که عمده آن‌ها در جریان اصولگرایی و با گزینه‌های مشترک قابل توجه هستند. یک لیست هم مورد حمایت برخی احزاب اصلاح‌طلب است. روزگذشته نیز فهرست جدیدی با عنوان«جبهه متحد انقلاب» منتشر شد.

۶ لیست شاخص جریان اصولگرا و لیست «صدای ملت» با محوریتِ علی مطهری با حضور کاندیداهای اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا از قرار زیر است:

۱- لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:

۱- لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:

۲- لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (امنا) :

۲- لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (امنا) :

۳- لیست شورای وحدت:

۳- لیست شورای وحدت:

۴- لیست صدای ملت:

۴- لیست صدای ملت:

۵- لیست جبهه صبح ایران:

۵- لیست جبهه صبح ایران:

۶- ائتلاف بزرگ فرهنگیان (تهران) :

۶- ائتلاف بزرگ فرهنگیان (تهران) :

براساس آخرین نظرسنجی انتخاباتی که شب گذشته صورت گرفته است، ۴۶ درصد از پاسخگویان گفته‌اند که لیستی رای نمی‌دهند. اما نکته جالب، عدم محبوبیت لیست شانا با سرلیستی محمدباقر قالیباف است، به طوری که اختلاف لیست شورای ائتلاف و پایداری با لیست اُمنا(حمید رسایی) تنها ۰/۲ درصد است!

آمار شب گذشته این مرکز نظرسنجی بدین شرح است:

لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری: ۱۳/۲ درصد
لیست اُمنا(حمید رسایی): ۱۳ درصد
لیست صبح ایران(رائفی‌پور): ۹/۵ درصد
لیست صدای ملت(علی مطهری): ۶/۲ درصد
لیست شورای وحدت(منوچهر متکی): ۳/۲ درصد
لیستی رای نمی‌دهم: ۴۶ درصد

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند برگزار می‌شود و داوطلبان انتخابات بر سر ۲۹۰ کرسی با هم به رقابت خواهند پرداخت و باید دید در نهایت، کدام لیست موفق‌تر عمل خواهد کرد.

پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید