کد خبر:21920
پ
ترامپ—۱۴۰۴

کاریکاتورهای ترامپ قاره آفریقا را نگران کرده و خشم را در عرصه آمریکا و اروپا برانگیخته است

کاریکاتورهای ترامپ قاره آفریقا را نگران کرده و خشم را در عرصه آمریکا و اروپا برانگیخته است تعداد زیادی از کارگران در کشورهای آفریقایی ترس خود را از از دست دادن شغل خود در نتیجه عوارض گمرکی اعمال شده توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بر تعدادی از کشورهای جهان ابراز کرده اند. در پادشاهی […]

کاریکاتورهای ترامپ قاره آفریقا را نگران کرده و خشم را در عرصه آمریکا و اروپا برانگیخته است

تعداد زیادی از کارگران در کشورهای آفریقایی ترس خود را از از دست دادن شغل خود در نتیجه عوارض گمرکی اعمال شده توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بر تعدادی از کشورهای جهان ابراز کرده اند. در پادشاهی لسوتو، یکی از فقیرترین کشورهای این قاره، دولت ایالات متحده عوارض ۲۰ درصدی را اعمال کرد که ترس واقعی از تأثیرات اقتصادی فاجعه بار را افزایش داد.

کاریکاتورهای ترامپ قاره آفریقا را نگران کرده و خشم را در عرصه آمریکا و اروپا برانگیخته است

به گزارش هوران – تعداد کارگران در صنعت پوشاک در لسوتو حدود ۳۰۰۰۰ نفر تخمین زده می شود که بیشتر آنها زن هستند، از جمله حدود ۱۲۰۰۰ کارگر که برای برندهای بزرگ آمریکایی کار می کنند. ناظران معتقدند که این سیاست ها ممکن است کشورهای این قاره را به تعمیق مشارکت خود با چین، که در حال حاضر بزرگترین شریک اقتصادی آفریقا است، سوق دهد.

در مورد ایالات متحده، صدها هزار شهروند در تمام پنجاه ایالت در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی او در راهپیمایی‌های گسترده شرکت کردند که بزرگترین راهپیمایی از زمان بازگشت ترامپ به قدرت است. این تظاهرات به حدود ۱۲۰۰ نقطه در سراسر کشور گسترش یافت.

معترضان خواستار پایان دادن به آنچه که به عنوان «تسلط میلیاردرها بر قدرت» توصیف کردند، و پایان دادن به کاهش بودجه فدرال تخصیص یافته به مدیکر و تأمین اجتماعی شدند. آنها همچنین خشم خود را از آنچه که به نظر آنها کنترل سرنوشت کشور توسط “ثروتمندان” است، ابراز کردند و خاطرنشان کردند که از کاهش گسترده مالیات سود می برند، در حالی که انتظار می رود طبقات فقیر و شرکت های کوچک هزینه عوارض گمرکی را متقبل شوند.

در خارج از ایالات متحده، تظاهرات همبستگی در تعدادی از پایتخت‌ها و شهرهای بزرگ، به ویژه در پرتغال، آلمان، فرانسه، بریتانیا، مکزیک و کانادا با شعار «دست‌ها از ما بردار» و با اشاره به رد سیاست‌های ترامپ و شریک اقتصادی او، ایلان ماسک، برگزار شد.

ترامپ به نوبه خود از تصمیمات خود دفاع کرد و آنچه را که در حال رخ دادن بود به عنوان یک «انقلاب اقتصادی» توصیف کرد و در پلتفرم «حقیقت اجتماعی» خود تأکید کرد که جنگ تجاری به رهبری واشنگتن شروع به ثمربخشی کرده است، هرچند دشوار، و مدعی شد که چین ضربه شدیدتری از ایالات متحده دریافت کرده است و نتایج نهایی به قول او «تاریخی» خواهد بود.

از سوی دیگر، بر اساس شاخص بلومبرگ، شرکت‌های تاجر ایلان ماسک متحمل زیان‌های هنگفتی شده‌اند که از ابتدای سال تاکنون حدود ۱۳۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود و این در نتیجه سیاست‌های گمرکی اتخاذ شده توسط دولت ترامپ است.

بر اساس گزارشی که روزنامه انگلیسی «دیلی میل» منتشر کرد، ماسک در اقدامی قابل توجه، اختلاف خود را با ترامپ در مورد سیاست تعرفه‌ای اعلام کرد که ناظران آن را نشانه‌ای از فاصله فزاینده بین این دو مرد می‌دانستند.

ماسک – که از مشاوران نزدیک ترامپ محسوب می شود – در یک گردهمایی سیاسی اظهار داشت که امیدوار است به توافقی برای لغو تعرفه گمرکی بین ایالات متحده و اروپا در راستای آماده سازی برای ایجاد مناطق آزاد تجاری دست یابد.

پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید