کد خبر:20548
پ
تحولات-میدان-جنگ- شکست
ارتش صهیونیستی در جبالیا گرفتار شد

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست محافل صهیونیستی در گزارش‌های خود به تشریح «چالش‌های» ارتش صهیونیستی در جبالیا پرداخته و تاکید کرده‌اند که این سرنوشت حتمی ارتش صهیونیستی در درگیری‌های این منطقه است. به گزارش هوران به نقل از منابع قدس اشغالی، تحلیلگران صهیونیست چالش‌های ارتش صهیونیستی در جریان درگیری‌های […]

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست

محافل صهیونیستی در گزارش‌های خود به تشریح «چالش‌های» ارتش صهیونیستی در جبالیا پرداخته و تاکید کرده‌اند که این سرنوشت حتمی ارتش صهیونیستی در درگیری‌های این منطقه است.

به گزارش هوران به نقل از منابع قدس اشغالی، تحلیلگران صهیونیست چالش‌های ارتش صهیونیستی در جریان درگیری‌های روزافزون در منطقه جبالیا واقع در شمال نوار غزه را تشریح و اعلام کرده‌اند که ارتش صهیونیستی با وجود تلاش‌های مکرر برای نفوذ به این منطقه، با مقاومت سرسختانه رزمندگان فلسطینی مواجه شده است.

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست

در همین راستا، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش صهیونیستی در جریان عملیات های نظامی خود در مرزهای شمالی و جنوبی «تاوان سختی» می دهد.

این شبکه به کشته شدن ۳ نظامی صهیونیستی در جریان درگیری های اخیر در غزه و کشته شدن ۱۰ نظامی دیگر این رژیم در جریان درگیری ها با جنبش حزب الله در شمال و نیز زخمی شدن دهها تن دیگر در جریان درگیری های پراکنده روز گذشته اشاره کرده است.

«هیلل پیتون روزین» خبرنگار نظامی شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم از جزئیات بیشتر مربوط به خسارت های وارده به نظامیان ارتش صهیونیستی پرده برداشت و اعلام کرد که در آستانه عید، ۵ نظامی صهیونیست کشته و ۵ نفر دیگر نیز ظهر روز بعد از آن زخمی شدند.

«نیر دفوری» خبرنگار مسائل نظامی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به یک حادثه بزرگ دیگر اشاره کرده است که در جریان آن گروهی از مبارزان فلسطینی، یک گروه از نظامیان صهیونیست را که در حال بررسی یک نقطه در غزه بودند، غافلگیر کرده بودند و پس از خروج از یکی از تونل های این منطقه، شماری از نظامیان صهیونیست را کشته و شماری دیگر را زخمی کرده بودند.

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست

در همین راستا، «اور هیلر» خبرنگار مسائل نظامی شبکه ۱۳ از وقوع «حادثه سخت» در جبالیا طی نخستین ساعات صبح امروز شنبه خبر داد که در جریان آن، به هنگام حمله لشکر ۱۶۲ رژیم صهیونیستی، یک بمب بزرگ در زیر یک تانک تیپ ۴۶۰ ارتش صهیونیستی منفجر شده بود.

در ادامه این خبر آمده بود که این بمب به هنگام عبور تانک منفجر شده و منجر به کشته شدن ۳ نفر از سرنشینان آن شده بود. وی تاکید کرده بود که ارتش صهیونیستی با وجود استقرار ۳ تیپ از نظامیان خود برای مقابله با مقاومت فلسطینیان، با فشارهای روزافزون در جبالیا و مقاومت گسترده فلسطینیان مواجه است؛ به طوری که در جریان این عملیات های مقاومتی از موشک های ضد زره و بمب های بزرگ و نیز تله گذاری برای نظامیان صهیونیست استفاده می شود.

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست

از سوی دیگر، «ینون شالوم یتح» خبرنگار مسائل نظامی در شبکه «ای ۲۴» به دشواری های درگیری ها در جبالیا اشاره کرده است؛ به طوری که نظامیان ارتش صهیونیستی با مقاومت بی سابقه ای مواجه شده اند و ساکنان محلی حاضر به تخلیه منطقه نیستند. وی این وضعیت را ناشی از مفهوم نمادین جبالیا برای ساکنان غزه دانسته است که سقوط آنرا به منزله سقوط کل باریکه غزه می دانند.

این خبرنگار صهیونیست خاطر نشان کرده است که ارتش صهیونیستی برای سومین بار در صدد نفوذ به جبالیا برآمده است، اما این منطقه همچنان پر از بمب ها و مین هاست و شرایط امنیتی پیچیده آن پیشروی نظامیان صهیونیست را تبدیل به چالشی بزرگ کرده است؛ به طوری که ارتش با پست های دیده بانی مقاومت فلسطین روبرو می شود که به دقت نظامیان در حال پیشروی را هدف قرار می دهند.

«گیورا آیلاند» ژنرال بازنشسته صهیونیستی هم در مقاله ای غیر منتظره در روزنامه صهیونیستی «یدیعوت أحرونوت» خواستار توقف جنگ علیه غزه شده است. این درخواست وی همزمان با اذعان به شکست «طرح ژنرال ها» در برابر صخره ایستادگی و پایداری ساکنان غزه و اقرار به ناتوانی رژیم صهیونیستی در کسب پیروزی در برابر جنبش حماس در سایه عملیات نظامی جاری ارتش صهیونیستی در اردوگاه جبالیا و شمال نوار غزه مطرح شده است.

به نظر می رسد که آیلاند لزوم آزادسازی اسرای صهیونیست را بهانه تغییر موضع خود قرار داده و خواستار بهبود شروط اتفاق مبادله اسرا شده است که همچنان مذاکرات مربوط به آن در رکود به سر می برد.

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست

آیلاند در مقاله خود تاکید کرده است که «شاید بتوان شرایط توافق را به ویژه در زمینه تعداد خرابکاران (اسرای دربند زندان های صهیونیستی) که باید در قبال آزادی هر کدام از گروگان های زنده (اسرای صهیونیست) باید آزاد شوند، بهبود ببخشید، اما نباید بر سر مسائل پوچ و بیهوده و به ویژه جاده فیلادلفیا پافشاری کرد.»

این ژنرال بازنشسته ارتش صهیونیستی علاوه بر «نیاز مبرم به آزادی گروگان ها» که توقف جنگ را تبدیل به «اقدامی صحیح» می کند، ۴ دلیل دیگر برای این مساله ذکر کرده است:

«نخست؛ افراد در معرض حملات در سمت اسرائیل. ۱۳ ماه پیش مردم اسرائیل همگی چند روز برای کشته شدن یک سرباز گریه می کردند، اما الان به نظر می رسد که این احساسات از بین رفته است و دل های ما در قبال مرگ سربازانی که بهترین فرزندان ما هستند، سخت و بی رحم شده است. ما در کل نسبت به مجروحانی که دچار جراحت های خطرناک شده اند، هیچ احساسی نداریم، اما این ها، جوان هایی هستند که یکی از اعضا و جوارح و در برخی مواقع چشم هایشان را از دست می دهند و دنیایشان خراب می شود.»

«دوم: بار روانی بر روی سربازان؛ چه آنهایی که در خدمت نظامی اجباری هستند و چه سربازان ذخیهر که وضعیت اقتصادی بسیاری از آنها سخت است و در هر حال، با روانی بر روی سربازان سنگین خواهد ماند؛ اما هر چقدر بتوانیم باید آنرا کاهش دهیم.»

«سوم: هزینه اقتصادی. هزینه هر روز جنگ بیش از ۵۰۰ میلیون شکل است. درست است که ارتش الان تمرکز خود را بر روی جبهه لبنان گذاشته است، اما هر شکلی که امروز هزینه می کنیم، فردا برای ما بسیار گران تمام خواهد شد.»

چهارم؛ همه جهانیان علاقه مند به پایان جنگ در غزه هستند و آنها درک بیشتری از جنگ اسرائیل در لبنان دارند و حتی جنگ مستقیم علیه ایران، اما هیچ کس آنچه را که ما در غزه دنبال می کنیم، قبول نمی کند.»

چالش‌های مرگ‌بار ارتش رژیم صهیونیستی در جبالیا از دید منابع صهیونیست

آیلاند خاطر نشان کرده است که «اگر جنگ در غزه را به مدت نیم سال یا یک سال دیگر هم ادامه دهیم، این وضعیت آنجا را تغییر نخواهد داد، بلکه تنها دو نتیجه خواهد داشت: همه گروگان ها کشته خواهند شد و نظامیان بیشتری جان خود را از دست خواهند داد.»

این ژنرال بازنشسته تاکید کرده است که «جنگی که هدفش از بین بردن تهدید باشد، جنگی ضروری است و هزینه های سنگین مرتبط با آنرا هم توجیه می کند، اما وضعیت حاکم بر غزه بدین صورت نیست. نمی توان آزادی گروگان ها را به تأخیر انداخت و از همین رو، باید برای پایان جنگ در غزه تلاش کرد. ما ۷ جبهه دیگر هم داریم و البته باید مرزهای اردن را هم در نظر بگیریم. زمان آن فرا رسیده است که برای پایان جنگ در هر جایی که هزینه آن بیشتر از منافعش است، تلاش کنیم.»

وی خاطر نشان کرده است که «با نهایت تأسف، دولت اسرائیل بر اساس این منطق پیش نمی رود و حتی نشستی برای انتخاب یکی از این دو گزینه برگزار نمی کند: تداوم جنگ در غزه تا «پیروزی نهایی» یا آمادگی برای پایان دادن به جنگ در غزه در قبال آزادی گروگان ها.»

همزمان با این اذعان آیلاند به شکست «طرح ژنرال ها» در برابر مقاومت و ایستادگی ساکنان غزه و ناتوانی ارتش اسرائیل در کسب پیروزی در برابر جنبش حماس، عملیان نظامی ارتش این رژیم در اردوگاه جبالیا و شمال نوار غزه ادامه دارد.

گیورا آیلاند در گفتگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در چارچوب جنگ فعلی، اسرائیل «پیروزی مطلقی» در غزه و لبنان کسب نخواهد کرد. حماس و حزب الله تسلیم نخواهند شد و افرادی خواهند بود که همچنان به تیراندازی ادامه خواهند داد.

وی خاطر نشان کرد که تداوم جنگ در دو جبهه به نفع اسرائیل نیست؛ پس باید زمینه اتخاذ راه حل سیاسی در دو جبهه فراهم گردد.

حکایت این جنگ نابرابر همچنان باقیست…

پایگاه خبری هوران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید