- پایگاه خبری هوران - http://houran.ir/fa -

آسمانِ صنعا در آتش ایمان؛ سپهبد الغماری در مسیر قدس جاودانه شد

آسمانِ صنعا در آتش ایمان؛ سپهبد الغماری در مسیر قدس جاودانه شد

آسمانِ صنعا بار دیگر از خشم آتش و خون سرخ شد؛ جایی که سپهبد محمد عبدالکریم الغماری، فرمانده‌ای از تبار ایمان، در نبرد با اشغالگران به شهادت رسید. اما در دل این فقدان، صدای انصارالله برخاست که «راه مقاومت پایان ندارد تا قدس از بند آزاد شود».

پایگاه خبری هوران – در سحرگاهِ شهری که سال‌ها زیر سایه محاصره و امید نفس می‌کشد، خبرِ انفجار، مانند پاره‌ای از شب، بر پهنهٔ صنعا افتاد. نیروهای مسلح یمن با لحنی سنگین اعلام کردند که سپهبد محمد عبدالکریم الغماری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در پی حملهٔ هوایی اشغالگران به شهادت رسیده است؛ خبری که شهر را در سکوتی شکسته فرو برد و یادِ هزاران روز بی‌پایان جنگ را زنده کرد.

آسمانِ صنعا در آتش ایمان؛ سپهبد الغماری در مسیر قدس جاودانه شد

در بیانیهٔ رسمی که از زبان نیروهای مسلح و به نمایندگی از انصارالله خوانده شد، آمده است که «دورهٔ درگیری با دشمن پایان نیافته است» و دشمنِ صهیونیستی تا زمانی که قدس آزاد نشود و این رژیم نابود نگردد، به‌زعم اعلام‌کنندگان، مجازات بازدارندهٔ خویش را خواهد دید. واژگانِ بیانیه، آکنده از سوگ و سوگند بود؛ سوگندی که پیام آن ادامهٔ راهِ مقاومت و وفاداری به آرمانِ آزادگان است.

گزارش‌ها بازمی‌گردند به روز ۲۹ اوت، زمانی که افسرانی از ارتش اسرائیل در جلسه‌ای با رسانه‌ها اذعان داشتند حملهٔ روز پیشین، رهبران نظامی و دولتی گروه انصارالله را هدف گرفته بوده است. آنان گفتند که نتایجِ عملیات هنوز در دست بررسی است و ارتش‌شان خود را برای «سناریوهای شدید» آماده می‌سازد — هشدارهایی که از احتمال افزایش حملات موشکی به سوی اسرائیل سخن می‌گفت.

بر اساس گزارشِ منابع اعلامی اسرائیلی، این حمله بر پایهٔ اطلاعاتی فوری دربارهٔ نشستِ رهبران حوثی و هم‌زمان با سخنرانی عبدملک الحوثی انجام شده و ارتش، در زمانی کوتاه، از سطوحِ سیاسی و نیز رئیس ستاد کل، مجوزِ اقدام مستقیم دریافت کرده است.

صنعا اینک در پی شنیدنِ نوای تازه‌ای است: نوایی از فقدانِ فرمانده‌ای که برای گروهی، نمادِ مقاومت بود؛ و در پسِ این فقدان، سایهٔ پرسش‌ها و تبعاتِ نظامی و سیاسیِ روزهای آینده گسترده می‌شود.