سربازان رژیم اشغالگر صهیونیست در نتیجه جنگ دچار بحران روانی و خودکشی شدند
نویسنده: غلامعلی نسائی
جنگ نابرابری که رژیم موقت صهیونیستی از «هفتم اکتبر» ۲۰۲۳ علیه مردم بیگناه و بیدفاع غزه به راه انداخت و بیش از ۴۰ هزار فلسطینی را بشهادت رساند، نسل کشی قرن نام گرفت و در تاریخ ثبت شد.
پایگاه خبری هوران – جنایات ارتش جنایتکار رژیم اشغالگر، ملتهای دنیا را به تعجب وا داشت و به خیابانها کشاند، آنسوی قصه رژیم سفاک با حمایت آمریکا و دولتهای غرب «سگهار» رژیم اشغالگر خود را با ویرانی منازل مردم فلسطین در برابر آنها خود را یک قهرمان نشان داد، اما غافل ازین که، این قهرمان به قهقرا رفته «نتانیاهو» این سگهار، ارتش و سربازان را به مرداب مرگ فرستاده است که باعث صدمات جبران ناپذیر روحی خانواده مردگان صهیونیستی گردید.

مادر سرباز الیران میزراهی، یک سرباز ذخیره اسرائیلی، به در گفتگو با«سی ان ان» گفت؛ پسرش پس از رفتن به غزه “شخصی متفاوت، ویرانگر، زود رنج و پرخاشگر شده که بحرانهای ناشی از جنگ همه خانواده را گرفتار و در آستانه نابودی و خودکشی قرار داده، الیران از آنچه در جنگ غزه دیده، آسیب دیده است. ابتدا گمان میکردیم که از جنگ غزه برگشته است و غزه را ترک کرده، اما به دلیل شوکی که در معرض آن قرار گرفت، غزه او را ترک نکرده است و تا سرحد مرگ آزار میبیند.
از میان سانسورهای وحشتناک رژیم اشغالگر، «ارتش اسرائیل غاصب برای سرپوشی از شکستهای ناشی از سرخوردگی و خودکشی، از هزاران سربازی که از اختلال استرس پس از سانحه یا بیماری روانی ناشی از آسیبهای وارده در طول جنگ رنج میبرند، مراقبت میکند. اما هرگز فاش نمیکند که چند سرباز خودکشی کردند.
یکی از پزشکان “ارتش” اسرائیل که ۴ ماه در غزه خدمت کرده، به شرط ناشناس ماندن به شبکه آمریکایی گفت: بسیاری از ما از اینکه دوباره برای شرکت در جنگ لبنان اجباری شویم، بسیار میترسیم، آنجا وحشت و مرگ است، اصلا به دولت اعتماد نداریم.»
سربازان اسرائیلی که در غزه جنگیدند، در سخنرانی خود نشان دادند که شاهد وحشتهایی عجیبی بودهاند که جهان خارج، حتی در فیلمهای جنگی وحشت هرگز ندیداند و نمیتواند به درستی درک کند.
این منبع رسانهائی در توضیح اعترافات محرمانه سربازان وحشت زده ارتش اسرائیل از سمت آنان گفت؛ وحشیگری در «جنگ ابدی» که از سوی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر راه افتاده است، بهای نامحسوسی است که بر سربازان درگیر این جنگ تاریکی تحمیل میکند،
برای بسیاری از سربازان، جنگ غزه نبردی برای بقای اسرائیل است که باید به هر وسیله ای پیروز شود، اما این نبرد عوارض روانی را نیز به همراه دارد که به دلیل انگ تا حد زیادی از دیدگان پنهان میماند.
بر اساس گزارش این رسانه؛ مشخص شد که بیش از یک سوم سربازانی که از درگیری جنگ حذف شدهاند، از مشکلات روانی رنج میبرند. در بیانیه ای که در ماه اوت منتشر شد، اداره توانبخشی وزارت امنیت اسرائیل اعلام کرد که هر ماه بیش از هزار سرباز تازه مجروح برای درمان از نبرد خارج می شوند و ۳۵ درصد از آنها از وضعیت روحی خود شکایت دارند، در حالی که ۲۷ درصد آنها از یک واکنش روانی یا اختلال استرس پس از سانحه رنج می برند.
به احتمال زیاد ۱۴۰۰۰ سرباز مجروح برای معالجه پذیرفته خواهند شد و بر اساس برآوردهای وی حدود ۴۰ درصد از آنها با مشکلات روانی مواجه خواهند شد.
از فوریه گذشته، رادیو کان اسرائیل گزارش داد که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تقریباً ۳۰۰۰ سرباز توسط افسران سلامت روان در ارتش اسرائیل تحت معاینه پزشکی قرار گرفته اند.